Олена Шоптенко надягла на дитину “10 тисяч” гривень: тепер хоч на вулицю можна вийти

Відома українська танцівниця Олена Шоптенко показала гардероб дворічного сина, а ми вирішили порахувати, у скільки він їй обійшовся.

Хореограф завоювала любов безлічі шанувальників, засвітившись в телевізійному проекті “Танці з зірками”. Там героїня статті встигла потанцювати з нинішнім президентом країни Володимиром Зеленським, шоуменом Максимом Неліпою, акторами Ахтемом Сеітаблаєвим і Олексієм Яровенко, а також співаком Олегом Винником.

Олена Шоптенко оговталася від ковіда і повернулася в шоу-бізнес
Олена Шоптенко в Танцях з зірками

До слова, саме професія звела Олену з першим чоловіком — танцюристом Дмитром Дікусаром, адже танці стали їх точкою дотику. Не виключено, що це зіграло свою роль в розставанні пари через 3 роки в шлюбі, хоча після розриву вони змогли зберегти дружні стосунки.

Алена Шоптенко и Дмитрий Дикусар
Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар

Зараз у Шоптенко є нова сім’я — чоловік Олексій Іванов, з яким вона познайомилася в бібліотеці. Весілля закохані зіграли таємно у 2016-му, а вже через 2 роки у них народився первісток — син Льоша. З ним зірка і опублікувала пару спільних фото в Instagram.

Алена Шоптенко с мужем Алексеем
Олена Шоптенко з чоловіком Олексієм

У підписі до публікації Олена розповіла, що для спадкоємця це перша морозна зима, адже в минулому році була скоріше довга осінь. На кадрах щаслива мама і син грають з мильними бульбашками, при цьому знаменитість ретельно підібрала ракурс, щоб не засвітити обличчя малюка на камеру.

Для прогулянки хореограф обрала темно-сірі спортивні штани, угги, бежеву куртку і руду шапку. Крім того, вона подбала про зачіску і завила волосся в легкі локони, а на обличчя нанесла освіжаючий макіяж.

Скриншот из Instagram Алены Шоптенко
Скріншот з Instagram Олени Шоптенко

Сина Шоптенко одягла в синій комбінезон з принтом, черевики в колір та сіро-білу шапку від відомого фінського бренду дитячого одягу, загальна вартість яких разом з термобілизною на сайті магазина доходить до 10 тисяч гривень. Втім, деякі зірки витрачають на гардероб куди більші суми.

Наприклад, Яна Рудковська возить новонародженого сина Арсенія в колясці від Dior приблизно за 180 тисяч гривень, а старшого Сашу, більш відомого за псевдонімом Гном Гномич, одягає в той же Dior, Burberry і Louis Vuitton за шалені гроші.

Схожі статті

Курячий пиріг з кунжутом. 2 листа листкового тіста, 1 яйце і фарш. Крихти не залишиться від цієї смакоти

Для приготування такого ароматного й смачного пирога не потрібно витрачати багато сил чи часу – все, що вам потрібно, всього лише увага до деталей і бажання смачно поїсти.

В санаторії сусідка-узбечка навчила мене робити цей смачнющий сніданок: 15 хвилин і гора смакоти на столі

Найкращий варіант приготування смачного сніданку – дослідити кухню різних народів. Пропонуємо приготувати апетитний омлет із томатами та іншими смачними овочами.

Раніше купувала для кота, а тепер готую і собі: найулюбленіша рибка путасу. Підсіла на цей бюджетний рецепт

Тушкована риба з овочами — це неймовірно смачно та корисно! Вона добре смакуватиме як самостійна страва або як доповнення до будь-якого гарніру.