Алан Бадоєв вперше показав дорослого красеня-сина і привітав його з днем народження

Відомий продюсер, кліпмейкер і ведучий Алан Бадоєв ще й батько двох дітей. Вірніше, рідний йому є тільки дочка, а син - приймальний, але дуже улюблений.

У своєму Інстаграмі Алан привітав Бориса з його 21 роком народження і поскаржився, що через карантин не зміг з ним побачитися в цьому році. Хлопець разом з мамою та молодшою сестрою Лолітою живе в Італії, разом з третім чоловіком Жанни.

Борис
Борис

Борис – син Жанни Бадоєвої від першого чоловіка – бізнесмена Ігоря. Вони одружилися, коли їй було 18 років, а йому 31 рік. Пара багато подорожувала і не поспішала заводити дітей – хлопчик з’явився на світ лише через 7 років.

Жанна Бадоєва з першим чоловіком Ігорем
Жанна Бадоєва з першим чоловіком Ігорем

Після пологів Жанна задумалася про освіту і вступила до інституту. Але чоловікові це дуже не сподобалося і він поставив умову – або сім’я, або навчання. Жанна вважала, що це він просто так сказав, але скоро чоловік і батько виставив молоду маму з 8-місячною дитиною з дому і подав на розлучення. Спочатку Жанна була шокована таким вчинком, а тепер вдячна Ігорю за урок.

Вона закінчила інститут, підняти сина на ноги допомогли батьки. А потім вийшла заміж за свого однокурсника Алана Бадоєва – йому було 20 років, їй 25. Алан хлопчика дуже полюбив і усиновив, вважав своїм. Скоро у них з Жанною народилася дочка Лоліта.

Жанна Бадоєва з дітьми кілька років тому
Жанна Бадоєва з дітьми кілька років тому

Але через 5 років пара розійшлася – відносини себе вичерпали, Жанна захопилася “Орлом і решкою”, а Алан занурився в роботу.

Через 4 роки Жанна зустріла українського бізнесмена Василя Мельничин і поїхала з дітьми жити в Італію.

Жанна Бадоєва з третім чоловіком
Жанна Бадоєва з третім чоловіком

Що цікаво, перші два чоловіка часто гостюють в будинку і відео з дітьми. Жанна також привітала сина.

Жанна Бадоєва з сином
Жанна Бадоєва з сином

Хлопець навчається, захоплюється музикою і фотографією, у нього чудові стосунки з прийомним батьком і до карантину він кілька разів приїжджав в Україну.

Схожі статті

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.

Чоловік інший маринад для м’яса не сприймає, готує лише так. Виходить супер ніжним: не залишається шматочка

Таке м'ясце завжди стане окрасою столу хоч у будні, хоч у свята. Головне – правильно замаринувати, а потім запекти. Ковбасу тепер можна взагалі не купувати, а робити натуральні бутерброди.