Анна Седокова похвалилася схудлими ногами: гарнішає поруч з молоденьким чоловіком

Співачка Анна Седокова опублікувала новий знімок у своєму Інстаграм і нагадала про важливу для себе подію.

Анну Сєдокову досі називають “руденька з ВІА Гри”, адже саме з цієї знаменитої групи почалася зіркова кар’єра артистки. Крім сильного голосу, Седокова зачепила публіку миловидною зовнішністю. Гарна фізична форма, пухкі губи і довге волосся – це те, чим запам’яталася артистка.

Седокова одна з найкрасивіших учасниць "ВІА Гри"
Седокова одна з найкрасивіших учасниць “ВІА Гри”

Зараз Ганні Седоковій 37 років, а вона виглядає також привабливо, як і на початку свого зоряного шляху. Красуня активно веде свій мікроблог в Інстаграм і регулярно публікує свіжі знімки. Так, сьогодні, 15 грудня, Седокова опублікувала яскравий кадр, зроблений в Майамі. Співачка позувала в коротких шортах і джинсовій куртці, демонструючи округлі, засмаглі стегна. При цьому її образ доповнювала капелюх і босоніжки на підборах.

У підписі до фото Седокова повідомила, що завтра святкує день народження. За словами Анни, раніше вона обов’язково в цей день кудись полетіла в пошуках пригод. «Я б шукала біль, трансформуючи її в рядки пісень. Адже раніше так було завжди. Звична модель поведінки оптимістичних поранених дівчаток. », – зізналася Седокова. Однак зараз, як стверджує співачка, вона подорослішала і більше не ховається від своїх проблем, відлітаючи в інші країни.

Шанувальникам сподобалося нове фото артистки і вони залишили багато приємних коментарів під знімком. «Ах какая красота», «Яка ж красива і мудрая. Прийняття своїх страхів, це найголовніша ознака дорослішання »,« Будьте щасливі і здорові, це найголовніше »,« Вау, красуня », – відреагували на знімок користувачі Мережі.

Нагадаємо, у вересні 2020 року Ганну Седокова вийшла заміж втретє. Третім чоловіком Анни став відомий баскетболіст Яніс Тімма, який молодший за Анни на 10 років. Заради щастя з Седокової він залишив свою першу дружину і маленького сина.

Популярне

Схожі статті

Як Ірина Горова та 15-річний син Андрій ставляться до Потапа: “Центр інтересів у нас вже не той”

Ірина Горова, відвідавши прем'єру кліпу Анни Трінчер "Бар за баром", разом зі своїм сином Андрієм відповіла на запитання від "Тур зірками на Люкс ФМ". Говорили переважно про Потапа.

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.