Можлива холостячка Леся Никитюк в чорній сукні в стразах розповіла, де зустріне новий рік

Довгонога телеведуча Леся Никитюк нагадала шанувальникам про свою привабливості в неймовірному вечірній сукні.

На тлі нічного Києва Леся Никитюк виклала фотографію в чорній сукні, яке красиво переливається яскравими камінцями на світлі. Варто відзначити, що плечі у неї неприкриті, що надає особливого шарму Лесі Никитюк.

https://www.instagram.com/p/CI03kn-hKs7/

Вона одна з небагатьох зірок, хто до сих пір не розповів про свої плани на новорічну ніч, не ділилася вона і тим, в якій компанії буде проходити це свято.

Леся Никитюк виходить заміж
Леся Никитюк виходить заміж

Як сказано в публікації, зустрічати вона його буде на балконі. Жартувала чи Леся Никитюк про це, або це все лише вигадка, щоб породити бурю обговорень – залишається загадкою. Відповідь на цю загадку буде відомий лише через два тижні.

А враховуючи, що у Лесі Никитюк немає чоловіка і постійного партнера, інтерес до її персони подвійно великий

Леся Никитюк з папіком
Леся Никитюк з “папіком”

Але судячи з її зовнішнім виглядом, можна припустити, що Леся Никитюк буде на якийсь світській вечірці, куди збереться весь український шоу-бізнес. Однак підтверджень цьому поки немає.

Можливо, вона буде відзначати Новий рік зі своїми колегами з Нового каналу, а можливо і перекинеться на його головного конкурента – телеканал “1 + 1 “, де Леся недавно виступала на “Танцях з зірками “.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

У мережі подейкують, що Леся Никитюк закрутила роман зі своїм колегою і водієм шоу “Ле маршрутка ” Богданом Богдановичем. Однак сама Леся свої зв’язки ніяк не коментувала.

Леся Никитюк потрусила цікавим місцем в ультра міні
Леся Никитюк потрусила цікавим місцем в ультра міні

Також нещодавно з’явилася інформація про те, що довгонога тревел-блогерша і телеведуча може стати новою героїнею шоу “Холостячка 2 “. Цілком можливо, що вона потрапить в цей проект, адже в її роки вона до цих пір не була заміжня.

Чим відома Леся Никитюк?

Леся Никитюк показала свій "горіх"
Леся Никитюк показала свій “горіх”

Вона починала з того, що подавала каву Насті Каменських. А тепер вона – одна з найбільш затребуваних телеведучих країни, а ще – тревел-блогерша і екс-зірка “Орел і решка “.

Леся Никитюк
Леся Никитюк

Схожі статті

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.