Пам’ятайте Ксюшу Шаталіну з “Моєї прекрасної няні”? Вона виросла, стала писаною красунею і збирається заміж

Складно повірити, що маленькій і не по роках розумній Ксюші вже виповнилося 26 - актриса Ірина Андрєєва закінчила не тільки школу, а й інститут.

Найуспішніша в акторській кар’єрі дівчини роль дісталася їй всього в дев’ять років і зробила за кілька сезонів знаменитої на всю країну. Як далі склалася доля дівчинки, чому не видно нових фільмів з нею і все у неї добре?

Ксюша Шаталіна в серіалі
Ксюша Шаталіна в серіалі

Зараз Ірині 26 років – вона живе в Європі і свій досвід в серіалі згадує з посмішкою, але без ностальгії – не знімається і не виступає на сцені вона вже давно. Адже після першого досвіду, як раз в “Моїй прекрасній няні”, продовжувати не сильно хотілося. Справа зовсім не в серіалі, а в тому, що життя на екрані кардинально відрізнялася від реальної – і якщо там вся знімальна команда маленьку Ксюшу любила і балувала, то в школі однолітки раз у раз знущалися, дражнили, заздрили.

Ірина Андрєєва в підлітковому віці
Ірина Андрєєва в підлітковому віці

Самотність і відсутність друзів відштовхнули Андрєєву від творчого шляху. Складне, але таке бажане рішення не продовжувати удосконалювати свій талант далося дівчинці і її батькам нелегко.

Ірина Андрєєва (Ксюша Шаталіна) зараз
Ірина Андрєєва (Ксюша Шаталіна) зараз

Через те, що в рідному місті про “зірочку” знали буквально все, сім’я прийняла рішення переїхати – але в Росії, де на вулицях продовжували просити автографи, Ірі було некомфортно. Вона поїхала до Британії і закінчила столичну школу там, а пізніше надійшла в Королівський коледж.

Ірина Андрєєва (Ксюша Шаталіна) випускниця Королівського коледжу
Ірина Андрєєва (Ксюша Шаталіна) випускниця Королівського коледжу

Зараз дівчина вже захистила диплом за спеціальністю “міжнародні відносини” і збирається працювати за професією – вона любить подорожувати і вчилася відповідально, щоб стати хорошим фахівцем.

Ось Такий стала Ірина Андрєєва (Ксюша Шаталіна) зараз
Ось Такий стала Ірина Андрєєва (Ксюша Шаталіна) зараз

 "Ірина

 "Ірина

 "Ірина

В особистому житті у Ірини теж все складається – вона зустрічається зі спортсменом, місцевою знаменитістю.

Ірина Андрєєва (Ксюша Шаталіна) з нареченим
Ірина Андрєєва (Ксюша Шаталіна) з нареченим

Але у неї все ще є можливість вести спокійну, комфортну життя в тіні без популярності і слави. Про зміну роду діяльності ще в дитинстві вона не шкодує. Головне, що тепер вона відчуває себе на своєму місці.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.