Молода мама трьох дітей Крістіна Решетник витончено натякнула чоловікові Григорію, де хоче зустріти Новий рік

Сім'я популярного ведучого зовсім недавно стала багатодітною, але це не заважає їм повноцінно жити і працювати. І відпочивати.

Григорій Решетник дуже популярний в нашій країні. Всі його роботи на телебаченні і за межами завжди цікаві і резонансні. Зараз наближається до розв’язки улюблене шоу мільйонів “Холостячка” і важливу роль в його успішності зіграв гарний і розумний ведучий.

Григорій Решетник на холостячки
Григорій Решетник на Холостячці

У сімейному житті молодий чоловік дуже щасливий і часто ділиться милими сімейними фото, як і його дружина. Донедавна Григорій і Христина Решетник виховували двох синів – Івана (2013) і Дмитра (2017), а 28 листопада цього року в родині з’явився ще один чоловік – Олександр.

Чоловіча частина сім'ї Решеніков
Чоловіча частина сім’ї Решеників
Христина Решетник з молодшеньким
Христина Решетник з молодшеньким

З трьома дітьми мамі управлятися складно, втомлюється. Ось і вирішила натякнути чоловікові, що хочеться відпочити, в теплі краї махнути. Як розумна жінка, Христина на стала його пилять і діставати проханнями, а показала наочно, чого їй хочеться.

Христина і Григорій Решетник на курорті
Христина і Григорій Решетник на курорті

Шанувальники красивої пари захопилася яскравою картинкою і щиро побажали, щоб мрія збулася.

 ""

У тому, що молода мама відразу після пологів згодна з новонародженим летіти в далекі краї на теплі моря, немає нічого дивного. Зараз так роблять багато, у кого є можливість. Наприклад, співачка Джамала вперше поїхала на море, коли її другому сину виповнився місяць.

Джамала з місячним Селімом в турецьких водах
Джамала з місячним Селімом в турецьких водах

Зараз Джамала з сім’єю теж на морі, тільки в Єгипті – вирішили до локдауна ще поніжитися на теплому пляжі. Селіма 6 місяців.

Джамала з молодшим сином на відпочинку в Єгипті
Джамала з молодшим сином на відпочинку в Єгипті

Регіна Тодоренко також з перших місяців життя їх з Топаловим син Майкла подорожують.

Регіна Тодоренко з сином Майклом на Мальдівах
Регіна Тодоренко з сином Майклом на Мальдівах

Молоді незакомплексовані батьки не бояться малюків загартовувати і привчати до подорожей з раннього віку. Більш того, діти так набагато здоровіше і міцніше, ніж ті, яких кутають і оберігають за бабусиними методами.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.