Як дві краплі води: Шерон Фонсекі, яка народила дочку “мільйонерові, що танцює” показала фото з мамою

Завдяки тому, що я стала мамою, я стала цінувати тебе ще більше! І я так вдячна і щаслива за тебе, мамо... Спасибі, що дбаєш про нас і любиш нас безмежно.

Дівчина з Венесуели росла у звичайній родині, але з дитинства мріяла прославитися. Після школи вона поїхала в США вчитися на дизайнера і паралельно спробувала себе на кастингу в модельне агентство. Пекучу красуню прийняли відразу і скоро вона стала досить успішною фотомоделлю.

Шерон Фонсека і Джанлука ВАК
Шерон Фонсека і Джанлука Ваккі

У 2018 році на одній з вечірок вона познайомилася з відомим на весь світ “Танцюючим мільйонером” Джанлукою Ваккі. Той якраз перед цим заявив журналістам, що поки не знайшов дівчину, з якою б захотів мати дітей.

Пара зустрічалася два роки, не дуже афішуючи свої відносини, поки в травні 2020 року Джанлука урочисто не оголосив, що вони з Шерон чекають дитину.

До речі, у Ваккі вже є одна дочка – 18-річна Джіневра, яку народила одна з колишніх його супутниць. Джанлука з нею багато років вже не спілкується за бажанням матері – у тої є сім’я і вітчим удочерив дівчинку.

А далі була нескінченна романтика: оголошення статі дитини – фарбою з вертольота.

Так пара дізналася, що у них народиться дочка
Так пара дізналася, що у них народиться дочка

Нескінченні танці на яхтах і поцілунки в ростучий живіт красуні.

Джанлука Вакіі і вагітна Шерон
Джанлука Ваккі і вагітна Шерон

А потім – неймовірно красива зустріч з пологового будинку мами і малятка – подивитися фото і відео, як це було, можна по посиланню.

Дівчинку назвали екзотичним ім’ям Блю Єрусалема (Blu Jerusalema), а сам гуляка і ловелас перетворився в зразково-показового татуся. Зворушливе відео, як він годує дитину з пляшечки, запостила на своїй сторінці Шерон (дивіться в кінці статті).

А ще вперше поділилася спільним фото зі своєю мамою Клаудією – бабуся приїхала провідати дочку і внучку в Італію з Венесуели.

Шерон Фонсека зі своєю мамою
Шерон Фонсека зі своєю мамою

Жінки сидять поруч з різдвяною ялинкою, Шерон в можна картатому міні плаття, Клаудія – в чорних брюках і білій сорочці. Жінка вигдяіт просто приголомшливо, хоча їй вже вже за 50 років. Шерон фото підписала так:

Завдяки тому, що я стала мамою, я стала цінувати тебе ще більше! І я так вдячна і щаслива за тебе, мамо … Спасибі, що дбаєш про нас і любиш нас нескінченно

Шанувальники захоплені красою обох жінок і засипали їх компліментами.

 

 

spot_img

Схожі статті

Паштет із оселедця з плавленим сирком та морквою: готувати просто, а куштувати смачно. Можна мазати на хліб

Приготувати смачний та ситний паштет можна не тільки з мʼяса, а й з риби, а саме – з оселедця. Додавши декілька простих інгредієнтів можна приготувати справжню смакоту.

І мʼяса не треба, навіть такі розлітаються на ура: капустяні котлети зі смаком мʼясних. Чоловік не розпізнав

Якщо потрібно приготувати смачну та ситну страву без мʼяса, цей рецепт капустяних котлет стане чудовою альтернативною звичайним мʼясним котлетам. Вони не менш смачні, а готуються просто. 

Після розлучення з другою дружиною 49-річний Василь Вірастюк часу дарма не гаяв: “У мене народився 4-й син”

Василь Вірастюк ще не встиг завершити процес розлучення з колишньою дружиною Інною, як на найсильнішу людину планети накотила нове кохання і навіть з'явився нащадок.