Віталік Козловський полетів до Єгипту: хвалиться грошима, поголеними пахвами і фотографується зі Сфінксом

Відомий український співак Віталій Козловський вирішив втекти від холодної зими в теплий Єгипет, звідки ділиться безліччю відпускних фото.

Герой нашої сьогоднішньої статті як і багато інших зірок активно розвиває свою сторінку в Instagram. Для шанувальників він регулярно виставляє нові публікації, а вони, в свою чергу, залишають тисячі коментарів і оцінок “Подобається”.

Судячи з постів Віталія, днями від влаштував собі спонтанний відпочинок і полетів на єгипетський курорт разом з кумами і похресниками. Як тільки артист добрався до пляжу, він тут же показав підписникам, як загоряє, лежачи на шезлонгу.

Не можна не відзначити, що Козловський знаходиться у відмінній формі. Втім, її він відточує до досконалості регулярними заняттями в спортзалі.

Віталій Козловський в спортзалі

Крім ледачого пляжного відпочинку, знаменитість побував на декількох екскурсіях — він прокотився по Каїру, влаштував водну прогулянку по Нілу і, звичайно ж, відправився до пірамід. У себе в Insta-stories Віталік зізнався, що хоч в Єгипті бував безліч разів, але в пустелю до першого з семи чудес світу ніколи не їздив, причому мріяв про це з дитинства.

На одному з постів виконавець показав, як катається верхи на верблюді. Для цієї екскурсії він надів сині джинси, білі кросівки і легку зелену сорочку.

“У тридцатипятилетнего хлопчика збулася дитяча мрія — побувати на пірамідах!”, — написав він.

Коментатори помітили, що Козловський схожий на місцевого шейха і пораділи за нього.

Наступною вилазкою співака стала подорож до Сфінкса, про що він розповів в наступній публікації. Віталій повторив одне з найпопулярніших у туристів фото — поцілунок зі Сфінксом, а сорочку він на цей раз вибрав червону.

“Я побачив все, що хотів! Натхненний дуже. Обіцяю в новому році робити багато музичних презентацій і, можливо, дивувати”, — підсумував герой статті.

Відзначимо, Козловський народився в далекій від творчості сім’ї, тим не менш, це не завадило йому стати успішним артистом естради.

Віталій Козловський на сцені

Першим серйозним кроком на шляху до співочій кар’єрі Віталія стала перемога в “Караоке на Майдані” в 2002 році. Він же переміг там і через рік, після чого потрапив в проект “Шанс”, але справжню популярність Віталій здобув після пісенного конкурсу “Нова хвиля”, де він представляв Україну і зайняв 8 місце з 16. З тих пір все і почалося.