Юрій Горбунов надів червоний каптан і приготував подарунки своїй Снегурке Каті Осадчій

Відомий телеведучий Юрій Горбунов на новий рік буде не провідним або актором, а дідом морозом.

Таку інтригу вже розкрили в прес-службі телеканалу 1 + 1. У Інстаграм опублікували фото чоловіка Катерини Осадчої в червоному жупані і з бородою. На знімку він позує на тлі новорічної ялинки і різдвяного каміна. Тепер залишилося дочекатися Катерину Осадчу в наряді Снігурки.

Юрій Горбунов не розкрив таємницю де ж він буде святкувати новий рік і чи буде в цю ніч працювати

Варто відзначити, що у всіх зірок шоу бізнесу в новорічну ніч цінник на послуги збільшується в 4 рази, тому за один вечір Горбунов та його дружина Катерина Осадча можуть заробити стільки, скільки заробляють зазвичай протягом місяця.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов стали ведучими проекту Голос країни. Сліпі прослуховування 11 сезону вже відзняли. Тепер команда працює над монтажем сюжетів, і вже в 2021 році можна буде побачити нові талановиті особи.

Сезон ще не почали показувати по телевізору, а він вже став частиною скандалу. Юрій Горбунов в своєму Інстаграм-блозі анонсував, що суддею стануть Олег Винник, Монатік, Тіна Кароль і Надя Дорофєєва. Все б нічого, тільки ось на місці Олега Винника фанати хотіли б бачити Дана Балана, так як сподівалися на продовження романтичної історії.

Які концерти очікуються на Новий рік і чи буде Юрій Горбунов приймати в них участь?

У телеканалу 1 + 1 є багато цікавих проектів, в тому числі, вже відомо, що 31 грудня цього року на каналі вийде за традицією Новорічний Вечірній Квартал. Це вже другий рік поспіль, коли проект виходить без екс-лідера Володимира Зеленського.

Відомо, що вже з нового року по каналу 1 + 1 можна буде спостерігати шоу “Голос країни “, ведучим якого став Юрій Горбунов з дружиною. Нещодавно він навіть показав фото зі зйомок сліпих прослуховувань.

Ведучий зловив момент, коли всі судді встануть зі своїх крісел і зробив Селфі. Як видно на фото, Дмитро Монатік і Олег Винник віддали перевагу строгі костюми з сорочками, а ось жіноча половина так і приковує увагу, аж очі розбігаються.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.