Молода дружина Віктора Павлыка показала, на що 54-річний співак повівся: на таку гріх не повестися

Катерина Репяхова, молода дружина Віктора Павлыка, поділилася в соціальних мережах результатом чуттєвоъ фотосесії і показала, чим підкорила артиста.

Весілля героїв нашої сьогоднішньої статті відбулася в травні 2020 року, правда, вони обійшлися без пишного торжества і навіть публічно закохані розповіли про це не відразу. Віктор Франкович познайомився з Катею ще 5 років тому після його концерту в Миколаєві, причому на той момент він був одружений на третій дружині Ларисі Созаєвій.

Катя Репяхова, Віктор Павлік та його колишня дружина Лора Созаєва

Рішення піти з сім’ї Павлик прийняв у 2016-му, а вже через три роки після цього він зробив пропозицію Катерині, яка, до слова, завжди була його фанаткою. В одному зі своїх інтерв’ю дівчина зізналася, що 28-річна різниця у віці їх не бентежить, адже вони роблять один одного щасливими.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Після тихого одруження подружжя планувало влаштувати гучне свято для рідних і друзів, однак його довелося кілька разів відкласти. Спочатку планам завадив карантин, а потім у Віктора сталося горе — від раку помер його 21-річний син Павло. Зрозуміло, що про проведення весілля і мови не йшло, на даний момент невідомо, чи відбудеться воно взагалі.

Покійний син Віктора Павліка Павло

Зараз Катя є концертним директором знаменитого чоловіка, вони часто їздять Україною і своїми подорожами пара ділиться в Instagram. До речі, зовсім недавно в шапці профілю дівчина змінила дівоче прізвище на прізвище нареченого, так що тепер вона не Репяхова, а Павлік.

Катя Павлік (Репяхова)

Героїня статті регулярно виставляє нові фото і відео, а на цей раз вона похвалилася результатом нової фотосесії, показавши свою найулюбленішу фотографію.

На цьому чорно-білому кадрі Катерина позує у сукні, яку приспустила з плечей, бюст вона при цьому прикриває рукою. Її волосся зібране назад, розпущеним залишився лише один локон, на обличчі помітний легкий макіяж зі стрілками, а легка усмішка додає їй особливої жіночності.

Скріншот з Instagram Каті Репяхової

Ось як підписники коментують фото:

  • “Яка ж краса”;
  • “Ви прекрасні!”;
  • “Красива, розумна, відкрита, цікава дівчинка”;
  • “Чарівна”.

Не можна не відзначити, що раніше під постами дружини Павліка можна було зустріти безліч гнівних коментарів, але з часом їх кількість суттєво зменшилася. Не виключено, що Катя блокує злісних хейтерів.