Лідія Таран поділилася самим приємним спогадом з дитинства і хоче подарувати комусь розкішний приз

Популярна ведуча 1+1 Лідія Таран часто ділиться зі своїми шанувальниками цікавими фактами зі свого життя. Ось і зараз згадала, за чим зі свого дитинства вона сумує.

43-річна Лідія Таран живе удвох зі своєю дочкою Василиною (батько Андрій Доманський). У своєму мікроблозі в Інстаграмі вона часто ділиться різними фактами зі свого професійного та приватного життя. Ось і зараз згадала, що з дитинства їй найбільше шкода за одним предметом в їхньому будинку – це була величезна карта світу на всю стіну коридору в їхній трикімнатній квартирі.

Ця карта була настільки велика, що складалася з 4-х листів, які батьки склеїли прямо на стіні. Зі сміхом Лідія згадала, що деякі гості навіть дивувалися, які у них незвичайні шпалери.

Лідія Таран з донькою Василиною
Лідія Таран з донькою Василиною

Так ось, будучи дітьми, разом з братом вони дуже любили гратися у цієї карти – вона заміняла їм і телевізор, і соцмережі в теперішніх їх ролі, та розважальний центр. Зараз, з висоти свого життєвого досвіду, жінка каже, що це був найуспішніший виховний проект її батьків.

А зараз Лідія ніби повернулася в дитинство, коли на стіні своєї квартири їй встановили ексклюзивну дерев’яну карту світу. Вона виконана з різних порід натуральної деревини, дуже точна і повністю екологічна.

Лідія Таран у дерев'яній карти світу
Лідія Таран у дерев’яній карти світу на стіні свого будинку

Лідія поділилася своїми фішками – всі країни, де вона вже встигла побувати, виділила літачками і тепер кожен раз, коли дивиться на них, згадує прекрасні моменти подорожей.

До новорічних свят ведуча вирішила зробити приємний сюрприз одному з свій підписчиків – подарувати точно таку дерев’яну карту для прикраси інтер’єру будинку. Вона вже чекає свого господаря – про умови розіграшу можна дізнатися по посиланню.

Такі унікальні карти виготовляє український виробник enjoythewood. Фірма пропонує кілька варіантів мап, а також, додаткове підсвічування до них.

Карта з підсвічуванням
Карта з підсвічуванням

Аналогічну карту у себе в квартирі встановила Ольга Фреймут – вона сказала, що вперше за 8 років зважилася змінити інтер’єр своєї вітальні, так як така оригінальна деталь вписалася дуже вдало.

Деревянная карта в гостиной Ольги Фреймут
Дерев’яна карта в вітальні Ольги Фреймут

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.