Катя Осадча в ефектному червоному платті запитує Юрія Горбунова, чи був він слухняним хлопчиком

Вже сьогодні ввечері настане радість у дітлахів і дорослих - перші подарунки принесе святий Миколай. З нетерпінням їх чекають і в зоряних сім'ях.

Катя Осадча поділилася святковим знімком біля шикарної домашньої ялинки, нагадала всім батькам про улюблене дитяче свято і уточнила, чи встигли всі купити подарунки?

За її словами, їх з Юрієм Горбуновим 3-річний син Іван дуже переживає, що принесе йому добрий святий під подушку – прутик чи довгоочікуваний подарунок? Про це можуть попереживати всі – і діти, і дорослі, адже у кожного є за душею якийсь, нехай маленький, але грішок. Ось Катя і питає – а ви були слухняними?

Катя Осадча
Катя Осадча

Знаменитість написала так:

 ""

На ведучій розкішна трикотажна сукня червоного кольору з асиметричним верхом – ліве плече і рука відкриті, а з боку – високий розріз на спідниці. Катя позує на тлі їх домашньої ялинки і каміна, яскраво прикрашеного новорічним декором і різнокольоровими гірляндами.

Цей же камін видно на фото Юрія Горбунова, який в червоній шубі і хутряній шапці запитує своїх підписчиків, до якого віку вони вірили в існування святого Миколая та Діда Мороза.

Юрий Горбунов в образе Деда Мороза
Юрій Горбунов в образі Діда Мороза

Пости зоряного подружжя набрали сотні коментарів, причому, більшість відзначили, що в більше вірили і вірять в святого Миколая, а ось Дід Мороз – вигаданий персонаж, хоча багато хто дотримується радянської традиції ставити подарунки рідним під ялинку.

Пара поділилася і спільним фото, підписавши його обіцянками дуже цікавих новорічних свят на каналі 1+1 – святкового випуску “Світського життя”, численних шоу і грандіозного новорічного концерту від студії Квартал-95.

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

А після Нового року на каналі розпочнеться трансляція нового, 11 сезону популярного шоу “Голос країни”, де Горбунов і Осадча будуть ведучими. Вже закінчені сліпі прослуховування, судді набрали собі команди і готові приступити до репетицій.

Катя Осадча та Юрій Горбунов - провідні 11 сезону Голосу
Катя Осадча та Юрій Горбунов – провідні 11 сезону Голосу

Шоу обіцяє бути дуже цікавим, адже буде чимало нововведень і сюрпризів. Також, оновлено склад журі та незрозуміло, чого можна очікувати від його нових членів.

Нова команда Голосу країни 2021
Нова команда Голосу країни 2021

 

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.