Красуня-дружина Дмитра Комарова показала новорічний образ в сяючому платті: “Карколомна”

Відома телеведуча і дружина мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко зачарувала Мережу яскравим образом.

Олександра Кучеренко – не тільки дружина відомого ведучого-мандрівника Дмитра Комарова, але і популярна телеведуча і журналістка, яка веде спортивну програму на телеканалі ICTV. За сумісництвом вона є моделлю і володаркою титулу “Міс Україна -2016”.

Олександра Кучеренко в 2016 році отримала титул "Міс Україна"
Олександра Кучеренко в 2016 році отримала титул “Міс Україна”

Олександру Кучеренко та Дмитра Комарова називають найкрасивішою парою українського шоу-бізнесу. До подружжю націлене дуже багато уваги з боку шанувальників. Це пов’язано з тим, що Олександра молодше Комарова на 15 років, до того ж, вони чомусь одружилися таємно від усіх за кордоном. Саме тому до їх союзу більше придивлялися.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко тримали свої відносини в таємниці до того часу, поки не одружилися
Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко тримали свої відносини в таємниці до того часу, поки не одружилися

За життям красуні шанувальники можуть спостерігати в її мікроблозі в Інстаграм, де Олександра регулярно публікує свіжі фотографії. Так, нещодавно Кучеренко поділилася новим фото, на якому позувала в красивому, блискучому, синьому платі. Олександра позувала в розкішному вбранні, демонструючи стрункі ніжки і тендітні плечі. Рюші на платті додали особливого шарму образу.

«Ось і почалася передсвяткова суєта, божевільні пробки на дорогах і загальна поспіх закрити всі справи. Але неможливо встигнути все за останні два тижні року)) Тому пропоную нарешті видихнути і насолодитися тим, що 2020 таки проходить », – написала Олександра Кучеренко.

Користувачі Мережі оцінили яскравий образ красуні і написали багато похвальних коментарів. «Шикарне плаття», «Карколомна», «Просто прелесть», «Дуже красива», «Красуня», «Як ви магічно красива», – відреагували користувачі Мережі на фото Олександри.

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.