Юрій Ткач, увічнений в образі Діда Мороза, насмішив Мережа: зовсім як справжній

Шоумен і комік Юрій Ткач, як і всі, в передноворічний чарівний час, очікував подарунки. Але ось про таке навіть подумати не міг!

У своєму Інстаграмі Юрій розмістив фото, на якому він тримає в руках велику картину, написану маслом. А на ній – сам Юрій в образі Діда Мороза в окулярах. І вираз обличчя такий добрий-предобрий!

Юрій Ткач зі своїм портретом
Юрій Ткач зі своїм портретом

Такий цікавий і незвичайний подарунок Юрію зробила Студія портретів BackstageArt ™, яка спеціалізується на створенні портретів по фотографії – індивідуальних, сімейних, дітей та вихованців.

Юрій написав, що був дуже приємно здивований таким презентом. Зрозуміло, що компанія робить це в рекламних цілях, але шоумен оцінив і креативність ідеї, і якість роботи художника. Він написав:

Пост Юрія Ткача
Пост Юрія Ткача

Шанувальникам теж дуже сподобалося і вони засипали Юрія лайками і захопленими смайликами. А потім сказали, вистачить радіти, раз Дід Мороз – то будь ласка, приступай до своїх прямих обов’язків.

 ""

Юрій Ткач – Дід Мороз досвідчений – щорічно він бере участь в десятках концертів, корпоративів, святкових вистав у цьому образі. А недавно в костюмі Санта Клауса дуже точно показав, яким в пам’яті залишиться 2020 рік:

Юрій ткач - фото з Інстаграм
Юрій Ткач – фото з Інстаграм

Незвичайне положення шоумен пояснив так:

 ""

Публіка сумно і саркастично пожартувала і над ситуацією, і над гумовими чобітьми – по погоді, і над самим артистом – Санта Клаус розтовстів і тепер в димохід точно не влізе. Але більше все здивувало, як такі тоненькі ниточки витримали такого конкретного Ткача.

Юрію знову вдалося підняти настрій своїм передплатникам, яких у нього вже 1,6 млн. Його смішні пости про роботу і милі сімейні знімки завжди збирають десятки тисяч переглядів і реакцій.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.