Султан був би в захваті від такої ялинки: “Міхрімах” Пелін Карахан похвалилася своєю лісовою красунею

Зараз всі зірки навперебій хваляться декором своїх будинків і розкішними новорічними ялинками. Актриса Пелін Карахан теж не встояла - адже є чим здивувати шанувальників.

Актрису Пелін Карахан, яка зіграла роль Міхрімах-султан, як і Мер’єм Узерлі (Хюррем-султан) в нас знають всі і дуже люблять. Цікавий факт, що мама і дочка в кіно, в реальному житті відрізняються лише кількома роками у віці.

Пелін зараз 35 років, вона заміжня за великим турецьким бізнесменом Берді Гюнтай, який має фірми в Німеччині та США, у пари двоє синів – Алі Демір і Джан Еюпа.

Пелін Карахан з чоловіком святкують річницю весілля
Пелін Карахан з чоловіком святкують річницю весілля

Це вже другий шлюб актриси, перший з фітнес-тренером Ергінджем Бекіроглу розпався через два роки після пишного весілля в Барселоні.

Зараз Пелін багато знімається, ростить дітей і вона щаслива. У сім’ї великий красивий будинок в передмісті Стамбула, який часто потрапляє на фото.

Пелін Карахан з синами
Пелін Карахан з синами

В одному з інтерв’ю актриса зізналася, що вони з чоловіком мріють ще про доньку і не збираються надовго відкладати цю подію.

А зараз, напередодні Нового року, Пелін пораділа шанувальників атмосферних домашнім фото – вона показала, як красиво прикрасила ялинку.

Пелін Карахан у своїй новорічній ялинки
Пелін Карахан біля своєї новорічної ялинки

У домашньому костюмі, з зібраним волоссям, актриса радіє як дитина лісовій красуні, обвішаній численними іграшками. Поруч стоїть статуетка оленя Санта Клауса з ріжком морозива.

Хоча Пелін, як і більшість турків, сповідує іслам, європейська традиція прикрашати ялинку до Нового року у них також прижилася – багато знаменитостей постять фото зі своїми ялинками.

Ось така ялинка у Нут Фетахоглу, яка зіграла роль Махідевран
Ось така ялинка у Нур Фетахоглу, яка зіграла роль Махідевран

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.