Лисий хореограф Влад Яма в честь свята показав своїх батьків: “телепортувати і привітав “

Владислав Яма останнім часом часто показує в Інстаграм своїх батьків.

Микола Петрович і Любов Миколаївна Яма живуть в рідному місті Владислава – Запоріжжя. Туди ж артист намагається приїжджати хоча б раз кілька місяців. Напередодні Нового року, а скоріше в День Святого Миколая лисий хореограф вирішив зробити сюрприз своїй мамі і татові, і приїхав до Запоріжжя.

Судячи з підпису до нового фото, він не сповістив батьків про свій приїзд на малу батьківщину

На фото зображені Любов Миколаївна, яка пофарбувала волосся в чорний з моменту минулого приїзду сина. А Микола Петрович надів окуляри.

“Святий Миколай попросив Владислава Миколайовича передати подарунок! Телепортнулся і зробив! “, – написав хореограф і суддя шоу “Танці з зірками ” Владислав Яма в своєму Інстаграм.

Поки невідомо один чи Яма приїхав до батьків, або взяв з собою дружину Ліліану і сина Леона

Влад Яма показав своїх батьків
Влад Яма показав своїх батьків

Шанувальники в коментарях відповіли, що Влад Яма схожий дуже на свого тата, а ось від мами практично немає спільних рис. Але раніше в одному з інтерв’ю Яма поділився, що по життю йому передалися такі риси характеру як стійкість до конфліктів і розсудливість в складних життєвих ситуаціях саме від мами. Папа ж по життю більш моральний і серйозний.

Нагадаємо, що недавно п’ятирічний Леон Яма відсвяткував свій перший серйозний ювілей. Незважаючи на карантин, гуляли в одному з ресторанів столиці. Відомо, що на святкуванні були і дочки відомого телеведучого Анатолія Анатоліча.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.