Неначе Алла Борисівна дивиться: шанувальники в захваті від нового фото Лізи Галкіної

Люблячий батько Максим Галкін часто ділиться домашніми фото своїх двійнят. Нове фото 7-річної Лізи призвело шанувальників в повний захват.

На фото – портрет дівчинки крупним планом у вечірній час. На ній домашній одяг і розпатлане волосся, що надає знімку особливу атмосферність і затишність. Але найголовніше – це приголомшливий вираз обличчя – розумні очі, легка посмішка, загадкове настрій.

Ліза Галкіна
Ліза Галкіна

Підписчики Максима відразу закидали пост захопленими компліментами. І все звернули увагу, наскільки донька схожа на маму – Аллу Пугачову.

 "" "" "" ""

Дівчинка надзвичайно гарна і виросте в писану красуню. Нещодавно шанувальники за допомогою спеціального додатку зробили портрет, як буде виглядати Ліза в 16 років. Вийшло просто фантастично.

Ось так Ліза Галкіна буде виглядати в 16 років
Ось так Ліза Галкіна буде виглядати в 16 років

Ліза – старша з двійні, брат Гаррі народився на 10 хвилин пізніше, хоча був більший. За словами Максима, дівчинка з самого дитинства опікується братом, часто просто поступається йому, як мудра жінка. А хлопчик цим безсовісно користується, маніпулює нею. Щоб Гаррі не сів на шию, його навіть доводиться іноді ставити на місце.

Але взагалі, вони дуже дружні між собою і не можуть бути окремо більше півгодини – завжди намагаються бути в полі зору один з іншим.

Ліза і Гаррі Галкін
Ліза і Гаррі Галкін

Ліза, як дівчинка, більше тягнеться до мами, вчиться у неї всьому, особливо їй подобається вишивати, як і мамі. Дівчинка займається музикою, гімнастикою (вже має перші нагороди на змаганнях), танцями, вчить англійську і французьку мови і може навіть поспілкуватися. Дівчинка вже виступала з мамою на одній сцені, виходила на подіум в якості моделі.

Ліза Галкіна
Ліза Галкіна

Гаррі більше схожий на Максима – і в зовні, і за характером. Він також займається музикою і танцями, хоча його більше цікавлять технічних сфери. Від гімнастики хлопчик відмовився, вибрав плавання.

Максим Галкін з сином
Максим Галкін з сином

Ось цікаве відео про Лізу и Гаррі Галкіних:

Схожі статті

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.