Ані Лорак в розкішній чорній сукні звела з розуму шанувальників: “Жінка-мрія, Богиня, Дива “

Ані Лорак вразила передплатників свого Instagram-аккаунта каруселлю знімків в рамках підготовки до Новорічних свят. Співачка виглядає просто приголомшливо!

Підготовка до Новорічних свят в самому розпалі, а у зірок – це саме насичене час. Кожна знаменитість намагається нагадати про себе і не тільки творчістю, а й ефектними образами. Знаменитостям-красуням обов’язково треба показати все красиве вбрання, підготовлене до зустрічі Нового 2021 року.

Ані Лорак теж порадувала передплатників свого Instagram-аккаунта новими знімками в розкішній вечірній образі. Приголомшливе чорне плаття з пайеточної мерехтливої тканини своїм фасоном підкреслює її ідеальну фігуру, руки і плечі відкриті, але є невеликий комірець-стійка. Зліва на спідниці – високий розріз, який показує струнку ніжку.

Ані Лорак в новому образі
Ані Лорак в новому образі

Волосся укладені в недбалі хвилі, макіяж вечірній, але досить стриманий.

Розкішна Ані Лорак
Розкішна Ані Лорак

Доповнюють образ масивні срібні прикраси з дорогоцінними каменями, що створюють контраст з ніжною і теплою шкірою.

Шанувальники Лорак прийшли в захват від її нової фотосесії. У коментарях зірку обсипали компліментами. Тільки за кілька годин співачка отримала майже 90 тисяч лайків і більше 800 схвальних відгуків.

 "" ""

Це не перший святковий наряд, в якому Ані Лорак з’явилася на публіку лише в останній тиждень.

У цій шикарній торочкуватій золотистій сукні співачка прийшла на вручення премії “Золотий грамофон”.

Ані Лорак в призом Золотий грамофон
Ані Лорак в призом Золотий грамофон

А на концерт “Пісня року”, який покажуть по ТБ 1 січня 2021 року, артистка прийшла в дуже оригінальному вбранні, який викликав бурхливе обговорення в Мережі.

Ані Лорак на Пісні року
Ані Лорак на Пісні року

 

 

Схожі статті

Ця намазка з оселедця чудово залітає під “100 грам” або як закуска на вечерю. Є один секрет – ділюсь

Паштет з оселедця – смачна і яскрава закуска, яку оцінять більшість господинь за оригінальний смак і швидкість приготування. Таку намазку можна сміливо подавати на святковий стіл.

Його вже печуть усі мої подруги. Мій ходовий пиріг з буряка: весь секрет у тісті – воно як пух м’яке

М'який, вологий, майже як торт – саме таким виходить шоколадний пиріг за цим рецептом. Ніхто не здогадається, з чого він готується, адже в основі тіста є нестандартний інгредієнт.

Неймовірно соковита рулька в рукаві: взяла свинину, часник і спеції. Домашня ковбаса тепер на другому місці

Свиняча рулька чудово доповнить ваш арсенал рецептів. Запікається ця смакота в рукаві з часником і улюбленими спеціями, а виходить мега соковитою та апетитною.