Леся Никитюк з розкішними бровами приголомшила заявою, що вона заміжня і в неї є чим зайнятися

Сама обговорювана тема в кінці року, що минає - вибір Ксенії Мішиной на шоу і можливі кандидатури Холостячки на наступний сезон. Однією з них називають Лесю Никитюк.

Чомусь саму Лесю, яка до своїх 34 років заміжньою поки не побувала, ця тема сильно напружує. Але відповідає вона на пропозиції висунення її кандидатури в наречені з властивим їй почуттям гумору.

Нещодавно наміри Олі Полякової та Володимира Остапчука з дружиною Крістіною схилити її зізнатися, що хоче заміж і піде на Холостячки-2 Леся назвала “змовою” (подробиці за посиланням). А на заяву її партнера по “Танцях з зірками” Макс Єжова, що він буде боротися за її серце, Леся як відрізала, мовляв, у неї немає серця, тому й боротися нема за що.

Але колеги ведучої Le Маршрутки ніяк не вгамуються і креативна Леся вирішила остаточно розставити всі крапки над “і”.

У своєму Сторіс в Інстаграмі вона постала в образі солідної матрони з приголомшливими бровами і важливо, з гідністю, зробила заяву.

Це Леся Никитюк - якщо хто не впізнав
Це Леся Никитюк – якщо хто не впізнав

Мадам заявила, що вона сьогодні ввечері чоловіка буде поїти пивом, а дитину годувати півником (на паличці), вона заміжня, не переживайте, їй є чим зайнятися.

Це такий натяк – не треба мені шукати чоловіка, у мене все є.

Щоб створити образ солідної заміжньої дами, Леся використовувала кілька фільтрів в Інстаграмы. Пишні щоки – показник гарного харчування, накачані губи і “дизайнерські” брови свідчать, що грошей достатньо і на пластику, і на візажиста. Так що, відчепіться.

Але сама тут же запостила новий фото – сидить вона в кріслі, в домашніх тапочках, з чашкою чаю перед каміном, ялинка поруч моргає. І не видно ніякого ні чоловіка, ні пива, ні дитини з півником. Як ви зрозуміли, це такий у Лесі гумор.

Леся Никитюк біля каміна
Леся Никитюк біля каміна

Так що тема Холостячки-2 залишається відкритою.

Популярне

Схожі статті

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.