Елегантний Олег Винник весь в чорному порадував прихильниць новою фотосесією – на Таюне зовсім немає часу

Найзагадковіший артист України Олег Винник поділився уривком з його нової фотосесії - як завжди, він неймовірно красивий і привабливий. І завжди один!

Зараз Олег, як і всі артисти, активно готується до зустрічі Нового року, бере участь в концертах і зйомках святкових програм. І в різних фотосесіях, адже численні шанувальниці чекають не дочекаються нових фото свого кумира.

Уривками однієї з таких фотосесій співак поділився в своєму Сторіс і Інстаграме. Ось скріни з відео:

Фотосессия Олега Винника
Фотосесія Олега Винника
Фотосессия Олега Винника - так это выглядит со стороны
Фотосесія Олега Винника – так це виглядає з боку
Обсуждение рабочих моментов
Обговорення робочих моментів
Олег запропонував зробити перерву і випити чаю
Олег запропонував зробити перерву і випити чаю

Зробити хороші професійні фотографії – робота складна і тривала. Для фотосесії артист вибрав класичний чорний костюм, чорну сорочку з білими гудзиками, в кишені – біла хустка. Волосся зібране в хвостик, на лівій руці – чорні годинник, на правій – кілька браслетів чорного і сріблястого кольору.

Зараз Олег також готується до початку роботи з учасниками пісенного телешоу “Голос-11”, показ якого розпочнеться після свят на каналі 1+1. “Сліпі” прослуховування вже закінчені, команди у чотирьох тренерів – Олега Винника, Діми Монатика, Тіни Кароль і Наді Дорофєєвої, набрані.

Тренерський склад Голоси-11
Тренерський склад Голосу-11

Поки глядачі будуть дивитися показ вибору наосліп, тренери з початківцями-співаками будуть посилено готуватися до прямих ефірів – підбирати репертуар, готувати номери.

Олег Винник в суддівському кріслі Голоси-11
Олег Винник в суддівському кріслі Голосу-11

Для Олега, як і для Наді Дорофєєвої, це перший досвід участі в журі, і вони постараються показати максимальний результат, привнести щось нове і, звичайно, вибороти перемогу у досвідчених Кароль і Монатика.

Схожі статті

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.