Максим Галкін похвалився підрослим сином-красенем від Алли Пугачової: “Батьків синок “

Максим Галкін опублікував в своєму Інстаграмs свіже фото 7-річного сина Гаррі.

7-річні двійнята Ліза і Гаррі вже стали справжніми зірками Інстаграма – завдяки тому, що їхній тато Максим Галкін активно постить фото і відео зі своїми дітьми. Цього разу Максим Галкін опублікував фото свого сина Гаррі, зроблене великим планом. На фото хлопчик позує сидячи з серйозним виразом обличчя. Помітно, що Гаррі подорослішав і дуже схожий зовні на свого батька Максима Галкіна.

Користувачі Мережі не пройшли повз нової публікації і залишили багато приємних коментарів. «Погляд дуже розумний !!! Бережи тебе Всевишній !!! »,« Чудовий хлопець! »,« Дуже красивий хлопчик і відмінне фото, ще маленький, а погляд дорослий і осмислений »,« Гарік такий класний! Маленький чоловік. Серйозний, розважливий і так мило відноситься до Лізи. »,« Гарний хлопець. Є в кого! Батьки красиві !! »,« Красунчик !!! Татів синку! » , – відреагували користувачі Мережі.

Нагадаємо, в цьому році 7-річні двійнята Алли Пугачової і Максима Галкіна Ліза і Гаррі пішли в перший клас. Спадкоємці зоряної сім’ї вчаться в одній з найпрестижніших і дорогих гімназій Москви. Річний тариф на одну дитину становить 1,6 млн рублів. Крім навчання в школі Ліза і Гаррі з раннього дитинства вчать іноземні мови, займаються вокалом, театральною майстерністю.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.