Засмагла і схудла Джамала повернулася з відпустки і увірвалася в роботу: “Ялинка вбрана “

Чи не минулого тижня переможниця Євробачення і кримсько-татарська співачка Джамала полетіла разом з родиною відпочивати.

На довго в “теплих краях ” артистка вирішила не засиджуватися, так як скоро Україна очікує локдаун, тому поспішила повернутися. Про це вона сама повідомила у своєму Інстаграм-блозі, опублікувавши фото. На знімку Джа засмагла, і ще – їй дуже йде її новий образ з чубчиком.

Джамала повернулася з Єгипту і покрасувалась засмагою і новим платтям

“Ааааааа! Злякалися, що я залишуся в Єгипті? Нетушкі!

Поки, косички, чалмушкі, пісочок. Ялинка вбрана. Настрій заряджається. Люблю вас. Ваша святкова Джа “, – написала співачка у Інстаграм.

Компліменти та й годі. У Інстаграм співачку захвалили за “свіжий ” зовнішній вигляд

У коментарях Джамалі зробили безліч компліментів:

  • Ось в цьому вбранні ви велеколепно, як ніколи, – пише користувач 8vysokaya88
  • Яка Ви красоточка. З поверненням! Ми чекали !, – пише користувач з ніком jamaladinovaa_
  • красоткааааа, з поверненням, – пише фоловерів під ніком _mariasss_17
  • Красуня !, – пише tatyanasalnykova

Співачка повернулася з відпочинку і радує шанувальників своїм свіжим зовнішнім виглядом. Користувачі також звернули увагу на нову сукню Джамали. Це плаття лососевою кольору від українського дизайнера Бобкова. Сукня акуратна, без зайвих стразів, з вирізами на ключицях і приталене.

Шанувальники також помітили, що після відпустки Джа порядком схудла. Особливо у неї пострункішала талія, що дуже добре видно в приталеній плаття. Так що Новий рік співачка планує зустрічати зі своєю сім’єю у всій красі.

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.