Оля Полякова свої 14 шуб з натурального хутра зберігає в холодильнику і нас запитує – а навіщо?

.

Сьогодні представники шоу-бізнесу масово почали продавати свої підприємства, щоб хоч якось звести кінці з кінцями до Нового Року. Наприклад, сама Софія Ротару вирішила продати свій легендарний готель “Вілла Софія” – подробиці по посиланню .

У Супер-блондинки і одночасно Королеви української естради Олі Полякової справи йдуть набагато краще – принаймні, на її хіти попит є завжди. Але ось зароблені фінанси сильно відрізняються від гонорарів за минулий рік. Проте, тільки одна Оля зважилася відкрито звернутися до влади з вимогами дозволити виступати, нехай навіть в режимі карантину.

Полякова мітингує під Кабміном
Полякова мітингує під Кабміном

Адже за кожним артистом стоїть ще його команда і сім’ї співробітників. І кожна зірка за них переживає. У Росії багато, навіть дуже відомі виконавці, як Газманов, Басков, Валерія, Воробей, звільнили своїх співробітників до кращих часів, залишивши їх, по суті, без засобів до існування.

Зараз співачка поділилася проблемами з журналістами. В рамках інтерв’ю для журналу “Отдохни” Полякова поскаржилася на безліч невиправданих витрат – доводилося утримувати студії навіть тоді, коли вони не використовувалися, в той час як на бажаному потрібно було заощаджувати.

Також сильно змінилися сценічні образи виконавиці – не той час, щоб декорувати плаття для концерту стразами Svarosvki. Та й самих концертів стало набагато менше, одяг висить непотрібним вантажем в десятках шаф.

наряди Полякової
наряди Полякової

Самою нераціональної покупкою тепер вона може назвати свою колекцію шуб – в гардеробі поп-діви їх вже 14 штук. Всі вони вимагають правильної температури і відповідних умов, тому їх зберігання в спеціальних холодильниках обходиться Полякової в копієчку. При цьому надіти їх – нікуди.

Оля Полякова в шубці
Оля Полякова в шубці

Оля зізналася, що вже більше двох років не одягала ні одну з них, тому що мода на натуральне хутро пішла в минуле.

Якщо була б можливість повернутися в минуле і відмовитися від такої покупки – точно скористалася б. Але вже що – доведеться чекати кращих часів і виходити в них у світ, щоб хоч якось виправдати витрачені гроші. Більш того, сама Оля вже давно прийшла до висновку, що натуральне хутро – це те, що повинно піти в минуле.

Популярне

Схожі статті

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.