Дівчина з татуюванням дракона. Оля Полякова вразила новим образом – все як завжди коротке

Суперблондинка Оля Полякова вразила шанувальників і глядачів шоу "Маска " дивним сукнею, звичайно ж воно міні.

Відкриті ноги – це фішка співачки. Вона пишається своїми нескінченно довгими ногами, і не упускає можливості їх продемонструвати. Саме тому “робочі ” наряди Полякової – це ультракороткі сукні, шорти, купальники та інші помітні вбрання.

Полякова одягається так, що на неї задивляється навіть сам Андрій Данилко

На останньому фото з проекту “Маска “, який зараз транслюють по каналу “Україна ” Оля Полякова виглядає досить яскраво і незвично. Там вона в смарагдовому плаття, на якому збоку сріблястий дракон. Таким сукнею Оля прикрила тільки половину тіла, а інша грайливо відкрита. І як тільки її чоловік допускає, що дружина виходить на публіку в таких сміливих нарядах?

“Дівчина з татуюванням дракона!) Ну яка ??? 1234?) “, – підписала свій знімок співачка, телеведуча і королева ночі Оля Полякова.

Очікувано, чарівною і сміливою Полякової зробили чимало компліментів як в ефірі шоу маска, так і в коментарях до публікації в Інстаграм.

Ось що пишуть Олі Поляковій під фото в новій сукні:

  • “Самі на себе не схожі, але дуже красиво “, – пише коментатор під ніком _daria_zl_
  • “Я подумала це Дорофєєва “, – пише fomysa
  • “У житті ви інша людина, навіщо стільки фотошопу “, – пише передплатник з ніком svetik_svetok
  • “На Дорофєєву схожа “, – пише коментатор під ніком martynova7003.

Коментарів про те, що Оля Полякова дуже схожа на Надю Дорофєєву з нового кліпу, були десятки. До слова, свій захоплений коментар Полякової залишила і її колега по сцені Ольга Цибульська.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.