Пишна і зелена як ялинка: Катерина Осадча здивувала своїм новорічним сукнею навіть Юру Горбунова

Катерина Осадча - відома в Україні телеведуча, яка в майбутню новорічну ніч точно буде дивувати своїх шанувальників.

Для цього вона вже вибрала відповідний святкове вбрання, який прес-служба шоу “Світське життя ” вже встигла показати шанувальникам всієї країни.

Незважаючи на те, що рік Металевого Бика порадили зустрічати в білому або червоному кольорі, стилісти підібрали плаття Катерині Осадчій в колір новорічної красуні – зелений.

Воно пишне, фатіновой спідниця надає об’єму. Між бюстом широкий виріз, який надає жіночності і привабливості.

Катерина Осадча в пишному зеленому сукні зустріне Новий рік разом із зірками

Студію шоу “Світське життя ” прикрасили в червоному кольорі – червоні і білі декорації, ялинки.

Відомо, що і Юрій Горбунов в цю новорічну ніч працюватиме на концерті, адже зірки за роботу в найголовнішу ніч країни отримують зазвичай в 3-4 рази вище гонорари, ніж зазвичай.

Відзначимо, шанувальники знову запідозрили вагітність Каті, адже під цим пишним платтям видніється її вельми кругленький живіт. Фанатам здалося, що під цією зайвої пишністю дружина Юрія Горбунова і захотіла приховати прийдешнє поповнення. А зовсім недавно її вже встигли звинуватити в тому, що зірка приховує свій цікавий стан.

Ні Катерина Осадча, ні Юрій Горбунов чутки про вагітність ніяк не коментували

Нагадаємо, нещодавно Юрій Горбунов показав фотографії в жупані Діда Мороза в рекламі на телеканалі 1 + 1. Це означає, що він і його дружина будуть брати участь в одному новорічному концерті, і будуть разом в цю казкову ніч.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.