Дружина Комарова в шкіряних штанях не змогла приховати вагітність: поповнення чекає вже в 2021

Модель і телеведуча Олександра Кучеренко показала нове фото - анонс випуску шоу "33за3 " на телеканалу ICTV.

На знімку, який дівчина виклала в розділ “Історії ” свого Інстаграм-блогу. Вона записала інтерв’ю з Катериною Сільченко – дизайнером і модельєром, яка одягає на важливі зустрічі, заходи і просто повсякденний вихід першу леді країни Олену Зеленську.

На фото у Олександри Кучеренко помітили “недобре ” в області талії

Дівчина прийшла брати інтерв’ю в шкіряному костюмі кольору марсала, ближче до коричневого.

Олександра Кученеко в шкіряному костюмі не змогла приховати округлий живіт

Шанувальники помітили, що у Кучеренко округлився живіт. З огляду на те, що вони з Дмитром Комаровим одружилися таємно, і приховали свій медовий місяць, очікується, що і довгоочікуване поповнення вони теж не відразу будуть афішувати публіці.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко тримали свої відносини в таємниці до того часу, поки не одружилися

Відзначимо, Дмитро і Олександра вже під час участі в “Танцях з зірками ” були парою, але ретельно це приховували і дуже боялися, щоб їх не розсекретили.

Діма Комаров і Олександра Кучеренко

Спочатку запросили на “Танці ” Дмитра, через два тижні запросили Сашу, вона пройшла кастинг. Потім їх поставили в пару. Потім вони одружилися, і дали велике інтерв’ю Катерині Осадчій про те, як так довго вдавалося приховувати свої взаємини від публіки.

Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко

Вони розповіли, що, щоб їх не запідозрили в романі, вони навіть в літаку літали не поруч.

Зараз Олександра Кучеренко та Дмитро Комаров, зважаючи на зайнятість і постійних подорожей чоловіка, бачаться дуже рідко. Але обидва не приховують – дітей би хотіли. Потрібно тільки відповідально до них підготуватися.