Квітуча Софія Ротару в колі сім’ї заговорила про важливе: “Просто живіть “

Відома співачка Софія Ротару розчулила Мережа сімейним, різдвяним знімком.

В останні кілька років легендарна співачка Софія Ротару все рідше з’являється на публіці і світських заходах, однак шанувальників у артистки менше не стає. Шанувальники Ротару стежать за новинами з життя співачки в соціальних мережах, де співачка ділиться свіжими знімками зі свого життя. Софію Ротару важко назвати активним користувачем соціальних мереж, однак в Інстаграме є багато активних фан-акаунтів Ротару, які ретельно стежать за життям зірки і публікують, як нові так і рідкісні архівні кадри артистки.

Так, нещодавно в одній з фан-сторінок Ротару з’явилося зворушливе сімейне фото.

На знімку зображені Софія Ротару, її син Руслан з дружиною Світланою, і внуки артистки Соня і Анатолій, які сидять у ошатної ялинки.

“Прямо зараз посміхніться, обійміть того, хто поруч, і подумки – тих, хто на відстані, замісіть тісто для пирога, закиньте в поштову скриньку лист з теплом, вибачте того, на кого образа, закрийте на хвилину очі і, відкривши їх, почніть життя заново. Не ставтеся до неї занадто серйозно, не шукайте сенсу, вигоди, помсти. Просто живіть, посміхайтеся і любите. Це неважко “, – підписав знімок автор публікації.

Нагадаємо, нещодавно Софія Ротару, яка вже давно не виходить на велику сцену, виступила на пісенному фестивалі “Пісня року 2020” і заспівала легендарну пісню “Червона рута”.

Шанувальники артистки залишилися в захваті від квітучого вигляду улюбленої співачки.

Схожі статті

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.

Нічого смачнішого не їла. Пісний торт “Наполеон” на воді готую на замовлення вже 3 рік: хрусткий і ніжний

Навіть під час посту можна поласувати солоденьким досхочу. Причому випічку робитимемо без молочних продуктів. Таким чином удасться приготувати навіть торт "Наполеон".