Дружина Олега Винника Таюне вразила перетворенням: з рудим волоссям і в білому тренчі – буде сюрприз

Таюне (справжнє ім'я Таїсія Сватко), яка виступає з Олегом Винником на бек-вокалі, багато хто вважає ймовірною дружиною кумира. Але самі вони ретельно приховують правду.

У передноворічні дні телевізійні канали готують святкові програми, збірні концерти зірок. На телеканалі “Україна” буде показаний концерт популярних артистів, який був знятий після вручення премії “Краща пісня року” від Музичної платформи. У ньому взяла участь і Таюне – як сольна співачка. Вона отримала заслужену премію за свій трек “Бачу-Бачу”.

Таюне з призом від Музичної платформи
Таюне з призом від Музичної платформи

Про свою участь в Новорічному концерті співачка повідомила на сторінці в Інстаграм-блозі, поділившись кількома фото, зробленими під час запису.

Таюне постала в незвичному образі – тепер вона вже не блондинка, а пофарбувалася в яскравий рудий колір, довге випрямлене волосся зібране у високий хвіст, тільки два пасма обрамляють обличчя.

В якості сценічного костюма співачка вибрала стильний білий тренч з лакованої шкіри. Під ним – чорна футболка з глибоким декольте. З прикрас – красива підвіска на ланцюжку.

Новий образ Таюне
Новий образ Таюне

Шанувальники співачки засипали її компліментами – у Таюне є свій фан-клуб, а на її мікроблог підписано 22 тисячі осіб. Всіх захопив її розкішний вигляд і струнка фігура.

Коментарі
Коментарі

Таїсія виступає з Олегом Винником в того часу, коли він повернувся з Німеччини в Україну і почав свою успішну сольну кар’єру.

Відомо, що вони були знайомі раніше, жили в сусідніх населених пунктах, навіть у старших класах навчалися в одній школі.

Ніякої достовірної інформації про те, що вони офіційні чоловік і дружина немає, але в рідних краях Олега на Черкащині місцеві жителі згадують пишне весілля на два села.

Олег Винник і Таюне
Олег Винник і Таюне

За деякими даними, дівчина навіть деякий час жила з ним в Німеччині, у них народився син Юліан, якому зараз 15 років. І дійсно, у Таюне є син, він живе в Німеччині і вона раніше (до карантину) досить часто до нього їздила, про що говорять фото в її мікроблозі.

У 2020 році з благословення Олега Таюне стала виступати і сольно. При цьому вона сказала, що і далі буде разом зі співаком, а все її пісні пише він для неї.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.