Дружина Тараса Тополі співачка Alyosha похвалилася свіжішим видом після недавніх пологів

Українська співачка Альона Кучер, вона ж Alyosha, в цьому році стала багатодітною мамою, народивши третю дитину.

Дружина фронтмена групи Антитіла Тараса Тополі досить швидко “прийшла в себе “, і почала демонструвати свою фігуру. У новому після Альоша розповіла про важливість мати САНІТАЙЗЕР (антисептик) у себе в кишені або в сумочці, і поділилася фото в обтягуючому чорній сукні і синьою шубці зверху.

Альоша показала свіже фото після пологів: виглядає ще молодше, ніж було

Альоша сфотографувалася в студії або на тлі фотозоні, адже на задньому плані у неї видніється біле дзеркало для макіяжу з лампами по периметру.

Нагадаємо, в 2020 році 34-річна співачка і учасниця Євробачення Alyosha втретє стала мамою. До цього у неї було два сини, а в цьому році вона подарувала своєму чоловікові Тарасу Тополі дочка.

“Сім’я – це фортеця, в якій формуються погляди на життя і світогляд будь-якої людини. Щаслива, що росла в безумовної любові і турботі батьків, а також під захистом своїх старших братів. Ці відчуття залишаться зі мною назавжди! А закладені в дитинстві принципи стали фундаментів для виховання наших з @tarastopolia дітей “, – написала одного разу співачка Alyosha в описі до публікації з сімейної фотосесії.

Alyosha
Alyosha

Зараз Альоша частково відійшла від шоу-бізнесу, і більше зайнята материнством і декретом, ніж справами в світі селебріті. Однак вона не покидає свій Інстаграм-блог, і постійно спілкується там з передплатниками.

А ось чоловік Альоші Тарас Тополя активно веде групу Антитіла, і вони запланували великий тур на наступний рік. Головне – щоб не було затяжного карантину.

Популярне

Схожі статті

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.

Люблю готувати це на сніданок. Страва просто незрівнянна, мої її обожнюють: рецепт без жиру та смаження

Коли треба приготувати щось дієтичне на сніданок, користаюся цим рецептом. Готую сирну запіканку без жиру, борошна та манки. Тож за фігуру можна не хвилюватися. Калорій небагато, а білку вдосталь.

Домашні випрошують щодня, діти навіть у школу тягають: рецепт шоколадних млинців. Можна навіть із малюнком

Млинці - проста і смачна, але все ж звична всім страва. Що вийде, якщо додати в них креативу? Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадних млинців, які сподобаються як дорослим, так і дітям.