Галкін показав, як його діти наряджають ялинку, і розповів про свою потаємну дитячу мрію

Чоловік Алли Борисівни Пугачової кожен день показує в мережі своїх малюків, а перед Новим роком став робити це частіше.

Ні для кого не секрет, що у Алли і Максима величезний шестиповерховий будинок. Тому вони поставили там не одну новорічну красуню, а кілька. З огляду на те, що дітям цікаво возитися з іграшками і наряджати ялинку, тато найняв НЕ декораторів, а запропонував дітям це зробити.

Атмосферними домашніми фотографіями Галкін поділився в Інстаграм-акаунті, і розповів про свою дитячу мрію

“Коли я був маленький, у мене була мрія: новенький крутий велосипед. Дитиною я був серйозним, тому почав збирати гроші на великий і навіть зібрав потрібну суму … але до того моменту велосипед уже коштував дорожче. Моя мрія не збулася, і я навіть не зрозумів, як так вийшло “, – розповів Максим Галкін, чоловік Алли Борисівни Пугачової.

На фото він на руках тримає маленьку Лізу, а Гаррі подає татові і сестричці іграшку, яку потрібно повісити на ялинку

Видно, що різдвяне дерево у пари буде дуже атмосферним, яскравим, в золотих тонах. Алла і Максим купили на ялинку іграшки, різні яскраві банти, гірлянди і дощик. Поставили її, судячи з усього, в вітальній кімнаті.

До слова, раніше ми дізнавалися як же зсередини виглядає будинок Алли Борисівни Пугачової і Максима Галкіна. Як виявилося, у них є величезні сходи і навіть свій ліфт, а на ділянці працює обслуговуючий персонал, щоб допомагати господарям утримувати такий справжній палац.

Детальніше дивіться в нашому ролику на Ютуб-каналі “Одна хвилина “, і не забудьте підписатися.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.