Ані Лорак в золотому платті і новою зачіскою викликала фурор: “Королева”

Відома співачка Ані Лорак здивувала шанувальників ефектним сценічним образом.

У минулому році відома і популярна Ані Лорак пережила особисту драму – розлучилася зі своїм турецьким чоловіком Муратом після 10 років шлюбу. Як виявилося, благовірний Лорак зраджував їй, і одного разу відео зі зрадою потрапило в Мережу, після чого артистка вирішила подати на розлучення. Важке розлучення і зрада чоловіка не зламало артистку. Ані Лорак почала ще більше приділяти часу своїй музичній кар’єрі, випускати нові пісні, знімати кліпи і влаштовувати грандіозні шоу на своїх концертах.

шоу Ані Лорак завжди дуже ефектні і непередбачувані
шоу Ані Лорак завжди дуже ефектні і непередбачувані

Днями артистка отримала нагороду на російської премії “Золотий грамофон ” і опублікувала кадри зі свого виступу в Інстаграм-блозі. Для виступу Кароліна вибрала дуже ефектний наряд. Артистка одягла золоте  міні-плаття, яке повністю відкривало стрункі ноги артистки. Образ Лорак доповнила босоніжками на високих підборах і новою зачіскою – довгим рівними волоссям.

На кадрах з виступу видно, що на сцені відбувалося справжнє шоу за участю не тільки Кароліни, а й шоу-балету.

Шанувальники Ані Лорак оцінили образ улюбленої співачки і буквально засипали її компліментами в коментарях, зазначивши, що вона справжня королева. «Цей образ просто бомбіческііій», «Дива», «Який у вас гарний костюм! Золотой- явно ваш колір. Дива сяє »,« Королева »,« АХ ЯКА ГАРНА ЖІНКА ПРОСТО СУПЕР БОГИНЯ КРАСИ НЕТ СЛОВ »,« Як же вам йдуть довге волосся », – відреагували на знімки користувачі Мережі.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.