Шикарний Павло Зібров на тлі сяючої ялинки всіх привітав зі святами

63-річний Павло Зібров - активний користувачів соцмереж та традиційно вітає українців з усіма святами.

На своїй сторінці в Інстаграм Павло Зібров публікував своє фото на тлі розкішної новорічної ялинки, яке супроводжував привітаннями до всіх католиків і протестантів з Різдвом Христовим за західним обрядом.

Павло Зібров
Павло Зібров

Вітання він супроводив такими словами:

 "Пост "

Павло одягнений по-домашньому: темний велюровий спортивний костюм, футболка з його портретом, як завжди, ідеально укладене волосся і бездоганні “фірмові зібровскі” вуса. а задньому тлі – сяюча ялинка в їхньому з дружиною Мариною будинку.

Напередодні дня святого Миколая Павло показав фото, як виглядає їх ялинка 2021 та різдвяний вінок.

Новорічна ялинка в будинку Зібрових
Новорічна ялинка в будинку Зібрових

За його словами, декором будинку традиційно займалася його дружина Марина, вона не любить доручати цю важливу і приємна справа стороннім. Павло вважає, що у неї виходить не гірше, ніж у професійних дизайнерів.

Різдвяний вінок в будинку Зібрових
Різдвяний вінок в будинку Зібрових

Павло і Марина Зіброви вже 26 років разом, вони довго і складно йшли до свого щастя. Вони зустрілися, коли обом уже було трохи за тридцять. У кожного за плечима було розлучення, обидва виховували дітей від перших шлюбів.

Павло пішов від першої дружини Тетяни, коли викрив її в зраді, а Марина пішла від гулящого чоловіка. Вони зустрілися на корпоративі в податковій службі, де працювала Марина, а Павла запросили виступати.

Павло і Марина Зіброви
Павло і Марина Зіброви

Скоро вони зійшлися і стали жити разом, з ними 12-річний син Марини Саша. Спочатку він був проти нової маминої любові, але незабаром вони з Павлом стали кращими друзями. Пара одружилася лише через рік – на 35-річчя Марини, потім повінчалися. А через два роки у них з’явилася дочка Діана, яка тепер вже закінчила університет і стала відомою моделлю (подробиці по посиланню).

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.