Оксана Марченко в окулярах, зі здивованої подружкою позувала біля ялинки: “До нового року – всього нічого!”

Ведуча Оксана Марченко, як всі люди, готується до свят. І розмірковує про минулий рік, будує плани на майбутнє. А ще, як справжня жінка, про все переживає.

В день святкування Різдва за західним обрядом Оксана Марченко привітала всіх католиків і протестантів зі світлим святом і поділилася своїм ранковим настроєм.

Для цього вона взяла собі незвичайну компаньйонку – молоду сову. Птаха з здивованим виразом спокійно сидить на паличці і уважно слухає, що йому говорить ця жінка.

Оксана Марченко з совою у ялинки
Оксана Марченко з совою у ялинки

На задньому плані – розкішно прикрашена ялинка, на якій видно не тільки традиційні кулі і мішура, а й пишні бутони троянд. Оксана сама особисто прибирала велику ялинку зі своїм котиком Кокосіком (відео в кінці статті).

А зараз ведуча розповіла, які сни їй сняться в передноворічні дні, а потім по-філософськи розмірковує про те, що скоро Новий рік, а десь літо, багато людей. Ось пост Оксани:

 ""

 ""

Шанувальники Марченко оцінили її роздуми і побажали їй всього найкращого:

Нехай Талісман (сова) Афіни принесе Вам, Оксаночко, справжніх див у прийдешніх году й розкріє Таємниці незвіданих горізонтів!

Оксана, ви неймовірна, красива і дуже глибока, як така може не подобатися і як можна вами не захоплюватися, з Рождеством🙏

На фото, якими Оксана регулярно ділиться на своїй сторінці в Інстаграмі, є можливість побачити, як красиво прикрасила господиня свій будинок.

Оксана Марченко на тлі своєї вітальні
Оксана Марченко на тлі своєї вітальні

Крім своєї професійної та громадської діяльності, Оксана Марченко активно займається благодійністю, зокрема, підтримує притулок для бездомних тварин, оплачує їх лікування, рятує диких тварин, що постраждали. Цілком можливо, що ця молода красива сова саме з тих, чиє життя врятована цієї доброю жінкою. А потім її відпустять в природу, де вона звикла жити.

https://www.instagram.com/tv/CIaT58Yn_xD/?utm_source=ig_web_copy_link

Схожі статті

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.

Цей чарівний кавовий пиріг просто неймовірний: легко і без випічки готую улюблений десерт для своєї сім’ї

Цей чарівний торт вартий зусиль та часу на його приготування, тому що має напрочуд показний вигляд, через що завжди буває перлиною будь-якого десертного частування.