Катерина Осадча похвалилася недешевим подарунком своєму синові в ультра короткій сукні

Знаменита мама, яка, можливо, зараз чекає свою другу дитину від Юрія Горбунова - Катерина Осадча.

Перед новорічними святами у неї і чоловіка накопичилося багато роботи, тому вони по черзі сидять з маленьким сином Іваном.

Вранці в суботу Юрій Горбунов запостив фото, як малюк грав з татом, малював і заснув. А вже після цього Катерина Осадча в короткій чорній сукні з маленькими малюнками похвалилася досить дорогим, але дуже цікавим подарунком для їх з Горбуновим маленького сина.

Що Катерина Осадча та Юрій Горбунов подарували синові на Різдво?

Катерина Осадча в Інстаграм показала, що подарувала сину набір LEGO
Катерина Осадча в Інстаграм показала, що подарувала сину набір LEGO
Катерина Осадча в Інстаграм показала, що подарувала сину набір LEGO
Катерина Осадча в Інстаграм показала, що подарувала сину набір LEGO

 "Катерина

Судячи з публікації в Інстаграм-блозі зірки шоу “Світське життя “, це набір Лего, який її син попросив у листі у Діда Мороза.

“Сьогодні особливо поспішала додому, Іван попередив, що ми будуємо разом. Сам вибрав набір з поліцейською дільницею і розподілив, що збирає він, а мама “, – пише Катерина, і публікує зворушливі знімки з дому на тлі різдвяної ялинки. Також видно, що Осадча та Горбунов приготували один для одного ще чимало подарунків, адже під новорічною красунею ще багато різнокольорових і досить немаленьких коробок в подарунковій папері.

“Пам’ятаю, як багато років тому збирала LEGO з Іллею, і так захопилася, що не було ясно, хто грає матір або син. І хоча в моєму дитинстві таких наборів не було, але я завжди вірила в чудеса! У п’ять років загадала на новий Рік ляльку розміром з мене і дуже хвилювалася за Діда Мороза, як же важко йому буде таке знайти. Але він знайшов і це був мій # НезабутнійПодарунок! “, – ностальгічно згадує одна з найвідоміших телеведучих.

Вона також зазначає, що цей день для неї досить зворушливий, і коли через рік Інстаграм нагадає їй про цей день, вона буде рада переглянути фотографії ще раз, і згадати як син Ваня був радий.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.