Дорофєєва, Джамала, Лорак та інші зірки, які кардинально змінили свою зовнішність в 2020 році

Відомі красуні Дорофєєва, Могилевська, Джамала, Ані Лорак і Христина Асмус кардинально змінили свою зовнішність в цьому році, ніж приємно здивували своїх шанувальників.

Давайте подивиться на перевтілення знаменитих красунь.

Наталя Могилевська

Наталя Могилевська
Наталя Могилевська

Наталя Могилевська не тільки змінила свою зачіску (перефарбувалася в блонд), але і змінили свій стиль одягу. Тепер співачка вибирає більш молодіжні, вільні наряди на заміну елегантним платтям.

Дорофєєва

Дорофєєва
Дорофєєва

У жовтні цього року відомий гурт “Время и стекло”, в якій Надія Дорофєєва була вокалісткою, розпалася, а співачка почала сольну кар’єру. Свій сольний проект Дорофєєва вирішила почати в новому образі, перефарбувавшись в блондинку.

Джамала

Джамала
Джамала

Україно-татарська співачка Джамала в цьому році стала мамою вдруге, після чого зважилася на зміни. Артистка зробив більш коротку стрижку з чубком і почала виглядати більш стильно і молодо.

Оля Цибульська

Оля Цибульська
Оля Цибульська

Українська співачка і телеведуча Оля Цибульська також вирішила на кардинальні зміни. Красуня коротко підстриглася, зробивши об’ємну чубок, що зробило її образ дуже незвичайним.

Ані Лорак

Ані Лорак
Ані Лорак

Ані Лорак змінила зачіску для свого останнього кліпу. Співачка наростила волосся і змінила колір на більш світлий. Варто відзначити і те, що Лорак помітно пострункішала, адже за час карантину вона набрала парочку зайвих кілограмів.

Крістіна Асмус

Крістіна Асмус
Крістіна Асмус

Зірка “Інтернів” Христина Асмус кардинально змінилася напередодні Нового року. Актриса обстригла своє довге волосся, зробила чубок і перефарбувалася з блондинки в брюнетку. Новий образ трохи незвичний для шанувальників Асмус, але актрисі він йде.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.