Як виглядав Дан Балан до того, як підкорив Тіну Кароль, архівне фото обговорюють в мережі

Молдавський красавчик Дан Балан підкорив українську співачку і телеведучу Тіну Кароль не тільки своїм професійним вокалом.

Він ще й досить харизматичний, гарний молодий чоловік, на якого можна задивитися (що і зробила співачка Тіна). Нещодавно в мережі спливли кадри того, як Дан виглядав до знаменитості і до можливого роману з Тіною Кароль.

У Дана Балана і в молодості були такі симпатичні кучерики: мабуть на них і повелася Тіночка

Молодий хлопчина з кучериками: в мережі активно обговорюють фото Дана Балана часів початку кар'єри
Молодий хлопчина з кучериками: в мережі активно обговорюють фото Дана Балана часів початку кар’єри

Нове незвичайне фото з’явилася на фан-сторінці молдавського, а тепер і частково українського артиста.

Шанувальники співака прийшли в захват від такого способу улюбленця, але були і ті, хто розкритикував його зовнішній вигляд.

Дан Балан поділився новим фото: задумливий і сумний
Дан Балан поділився новим фото: задумливий і сумний

“Такий кудряшка миленький “, “Талановитий музикант, красивий чоловік! Я дивуюся людям, які пишуть гидоти “, “Пупсик “, “Автостопом з якоюсь копиці виліз “, – висловилися коментатори в описі до знімку.

Роман Тіни Кароль і Дана Балана набирає нових обертів

Дан Балан і Тіна Кароль
Дан Балан і Тіна Кароль

Нещодавно в мережі почали говорити, що Тіна хоче народити Дану Балану дочка. І це при тому, що артистці вже 35 років, а Дану – 41.

Про своє бажання завести другу дитину українська телеведуча і співачка розповіла в одному з недавніх інтерв’ю телеведучій “Світського життя ” Катерині Осадчій.

Тіна Кароль і Дан Балан
Тіна Кароль і Дан Балан

Однак до кінця Тіна не впевнена буде народжувати доньку – вона навіть розглядає варіант взяти дівчинку з дитячого будинку. І стверджує – зараз в її житті є місце для чоловіка, повинна ж вона кимось надихатися.

Схожі статті

Хоч кожен день готуй: поживна, соковита і смачна шаурма з особливим соусом. Рецепт, який став фаворитом

Домашня шаурма готується просто, а виходить дуже ситною та поживною, тому сьогодні ми підготували для вас саме такий рецепт. Обов'язкового спробуйте!

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.