Ані Лорак в сріблястій сукні з каменів публічно звернулася до коханого чоловіка: “Немає сил чекати”

Популярна українська співачка Ані Лорак не перестає інтригувати публіку своїми загадковими зверненнями до коханого чоловіка.

Виконавиця хіта “Страдаем и любим” регулярно ділиться з шанувальниками новими фото і відео в соціальних мережах. Щоразу вони збирають безліч захоплених коментарів і оцінок “Подобається”, що, втім, і не дивно, адже в Instagram на Кароліну підписані вже майже 7 мільйонів людей.

шоу Ані Лорак завжди дуже ефектні і непередбачувані
Ані Лорак на сцені

В її Insta-stories з’явився невеликий ролик, у якому вона позує в сріблястій силуетній сукні з каменів з підплічниками і високим розрізом до стегна. Цей фасон ідеально підкреслив струнку фігуру артистки та візуально зробив ноги ще довшими.

На відео Лорак знімає своє відображення в дзеркалі і співає рядки з власної пісні під назвою “Твоей любимой”:

“Больше нет сил мне ждать, сложно так без тебя. Кто же, если не ты, сможет помочь (Більше немає сил мені чекати, складно так без тебе. Хто ж, якщо не ти, зможе допомогти)”.

Скриншот из Instagram Ани Лорак
Скріншот з Instagram Ані Лорак

Кому саме Ані адресує ці слова, неясно, хоча в той же день з України полетів її колишній чоловік разом з новою обраницею. З турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу співачка прожила 10 років у шлюбі, в їхній родині з’явилася спільна дочка Софія, яка після розлучення батьків залишилася жити зі знаменитою мамою.

Мурат Налчаджиоглу и Ани Лорак
Мурат Налчаджиоглу та Ані Лорак

Довгий час Лорак приписували роман зі співаком Сергієм Лазарєвим, адже вони часто з’являються на публіці разом, проте пізніше героїня статті розсекретила особистість коханого. Ним виявився екс-чоловік Таянни і музичний продюсер Єгор Глєб. З ним Ані рідко публікує спільні фото, хоча іноді це все ж відбувається.

Ані Лорак і Єгор Гліб
Ані Лорак і Єгор Глєб

Більше цікавого про особисте життя Кароліни дивіться у відео на нашому YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.

Для млинців та оладок готую чудове тісто “Все по 1”: рецепт навіть записувати не треба – легко запам’ятати

Млинці та оладки – ідеальний сніданок на всі випадки життя. З цим універсальним тістом ви зможете готувати як тонкі, так і товсті млинці і навіть пишні оладки.