Зарозуміла Ольга Фреймут знову взялася вчити всіх манерам, народ бунтує: «Дурниці говориш»

Колишня ревізорша любить регулярно вчити українців хорошим манерам, правилам етикету і тому, як повинна себе вести справжня леді. Її ця рада викликав бурю невдоволення.

На сторінці Ольги Фреймут в Інстаграме регулярно з’являються пости, в яких вона вчить, як вести себе в суспільстві, за столом, щоб не уславитися невихованим людиною.

Ольга має на це право, тому що вчилася в Академії етикету “Debrett ‘s” у Великобританії, має звання експерта і може бути викладачем.

Але деякі правила у наших людей викликають як мінімум сміх, а часто і обурення. Наприклад, в попередньому уроці Ольга вчила, як правильно аплодувати. Шанувальники погодилися, що на прийомі у англійської королеви і в театрі це треба робити саме так. Але на молодіжному рок-концерті це було б дивно, як мінімум. Треба ж враховувати реалії сучасного життя.

А зараз Ольга поставила таке питання і відразу відео відповідь на нього (в кінці статті):

 ""

Передплатники відразу розділилися на три табори. Одні повністю згодні: вмочати хліб в підливу – не комільфо.

Інші запропонували компроміс – вдома можна.

 ""

 ""

Треті придумали взагалі вихід і нашим, і вашим – і етикет не порушити, і все смачненьке підібрати:

 ""

Ну, а особливо просунуті нагадали знавцю етикету, що в Італії і Франції таке в порядку речей навіть в ресторанах.

 ""

 ""

 ""

І ще уточнили – а що робити зі східною кухнею, де 60% страв їдять руками і в них обов’язково треба відламувати шматочки лаваша і вмочати в підливу до м’яса і овочів, в різні соуси.

Деякі зробили радикальний висновок.

Комментарий

Ольга поки ніяк не зреагувала на випади в її сторону. Вона найчастіше так і робить – займається своєю справою, не звертаючи увагу на реакцію оточуючих.

Схожі статті

Беру крабові палички та сирок. Цей закусочний рулет готую не тільки на свята: і ніякого лаваша не треба

Порадуйте своїх близьких смачною закускою з плавлених сирів, крабових паличок та яєць. Така смакота не може не сподобатися, тому швидше записуйте собі рецепт!

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Найсмачніший і дуже простий супчик з лапшою

Цей домашній суп з куркою та локшиною із задоволенням будуть їсти дорослі та діти. Він виходить дуже смачним, ситним і наваристим, а готується дуже просто.

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.