Катя Осадча у привабливому вбранні проклала до серця Горбунова шлях через шлунок: у інших немає шансів

Ведуча Катя Осадча, не тільки відмінно справляється на роботі, але і вдома господиня чудова, дружина любить чоловіка і мама маленькому Вані. І все робить сама.

Ще новорічні свята не почалися, а деякі вже святкують щосили – то день святого Миколая, то Різдво католицьке, то сімейний ювілей. І на ці всі застілля чоловік Юрій Горбунов постить фото, як він обідає в кафе (подробиці по посиланню).

Ось Катя і вирішила виправитися – приготувала цілого засмаженого гусака, та ще із запеченою картоплею, причепурилася в вишите плаття і чекає чоловіка додому.

Катя Осадча з запеченим гусаком
Катя Осадча з запеченим гусаком

Це, звичайно, жарт. Просто Катя на Різдво приймала гостей – своїх кумів, ось і приготувала шикарне блюдо на всіх. А під фото написала:

 ""

Шанувальники відомої ведучої, а тільки в Інстаграмі у неї 1,6 млн підписчиків, оцінили її кулінарні таланти гідно.

 ""

Інші обсипали компліментами саму господиню будинку.

 "" ""

І наряд у Каті дійсно приголомшливий.

Катя Осадча в вишитому платті
Катя Осадча в вишитому платті

Треті порадили не паритися щодо фігури – насолоджуватися смачною їжею, а фігурою зайнятися після свят, тим більше, що Катя виглядає навіть трохи худою.

 ""

Звичайно, не обійшлося і без критиків. Деякі звернули увагу на велику кількість випивки на столі за господинею. Ще одні нагадали, що взагалі-то зараз православний піст, могли б знаменитості, які показово ходять в храм, не показувати своє лукавство, не влаштовувати пишні гулянки, тим більше, на католицьке Різдво.

Загалом, все як завжди – є захоплені шанувальники, є критики. Ну а зірки, як їм і належить. привертають увагу будь-якими доступними способами і соцмережі зараз для цього самий оптимальний варіант.

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.