Наталя Могилевська подарувала своєму мільйонерові куртку з власним фото: аби не пішов до іншої

Відома українська співачка Наталія Могилевська в черговий раз засвітилася в компанії мільйонера Олега Рижова, з яким їй приписують роман.

Героїня нашої сьогоднішньої статті регулярно радує шанувальників новими фото і відео в соціальних мережах, а як тільки в її оточенні з’являється який-небудь чоловік, Наталю тут же з ним сватають.

Вже неодноразово виконавиця хіта “Полюби меня такой” публікувала спільні знімки з Олегом, що вона зробила і на цей раз. Перед камерою Могилевська позувала в різнобарвній шубі і з яскравим макіяжем, а Рижов надів джинсову куртку з портретом Наталії на спині і написом “Натусик”. У кадрі вони обнімаються і слухають музику.

Олег Рыжов и Наталья Могилевская
Олег Рижов і Наталя Могилевська

До речі, саме так називається нова пісня артистки, в кліпі до якої в ролі діджея знявся і Олег. Зі своїм завданням чоловік впорався добре, хоча з огляду на те, що він захоплюється режисурою, це зовсім не дивно.

Шанувальники не пройшли повз публікації і обсипали парочку приємними словами:

  • “Красиві і щасливі!”;
  • “Щастя вам!”;
  • “Ось хто завжди в тренді, так це Могилевська. Розумничка і велика трудяга. Курточка вогонь”;
  • “Гарна пара”;
  • “Хто поруч з вами?”, — запитав один з коментаторів, на що тут же отримав відповідь від іншого користувача: “Коханий, якого його довго приховували”.
Комментарии пользователей Instagram
Коментарі користувачів Instagram

Не можна не відзначити, що чутки про роман між Наталею і Олегом почали ходити в мережі після їх першої ж появи на публіці разом. Фанати сподівалися, що співачка нарешті знайшла своє щастя в особі надійного чоловіка, однак вона сама заперечує подібні домисли і стверджує, що їх пов’язує лише дружба та ділові відносини.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.