Світлана Лобода більше не приховує обличчя молодшої дочки від Ліндеманна: показала спільне фото з малятком

Популярна співачка Світлана Лобода вперше показала обличчя молодшої дочки Тільди.

Відома українська співачка Світлана Лобода, яка живе і працює в Росії, реалізувалася не лише як артистка, але ще і як турботлива мама. Зірка виховує 9-річну Евангеліну від колишнього чоловіка Андрія Царя і 2-річну Тильду, батьком якої публіка вважає соліста німецької рок-групи Rammstein Тилля Ліндеманна.

Лободу і Тилля вважають парою
Лободу і Тилля вважають парою

Ці чутки з’явилися не спроста. Спочатку Лободу і Тилля помічали разом на світських заходах. Пізніше з’явилися знімки зроблені папараці, коли Тілль приїхав забрати Світлану з лікарні, куди вона потрапила через проблеми з нирками. При цьому вони трималися за руки і виглядали як закохана пара. Цікаво, що Тілль і Світлана уникають в інтерв’ю теми любовних відносин. Вони не підтверджують і не спростовують романтичний зв’язок один з одним.

Ймовірною доньці Тилля Ліндеманна скоро виповниться 3 роки. Лобода довго не показувала дівчинку публіку. Буквально півроку тому в Інстаграмі співачки час від часу почали з’являтися фото маленької Тільди, проте на всіх знімках не було видно обличчя дівчинки.

Лобода довгий час приховувала обличчя молодшої дочки
Лобода довгий час приховувала обличчя молодшої дочки

Тільки зараз напередодні Нового року Світлана Лобода вирішила більше не приховувати обличчя маленької Тільди і опублікувала в своїх Інстаграм-сторіз свіжий знімок з малятком. На фото Світлана з донькою позує сидячи на дерев’яних сходах.

Лобода показала Тильду
Лобода показала Тильду

Лобода одягнена в чорне облягає блискуче плаття і туфлях на високих підборах. Тільда в плаття з пишною спідницею сидить у мами на колінах і дивиться їй прямо в очі.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.