Джамала в плаття з відкритими плечима переспівало популярну різдвяну пісню: Полякова в захваті

Співачка Джамала любить похвалитися своїм зовнішнім виглядом. Особливо напередодні нового року, коли дівчина купила собі нову сукню.

Неймовірна кримськотатарська співачка виклала по-справжньому різдвяне відео, де переспівала пісню This Christmas [Donny Hathaway cover]. Співачка уточнила, що для неї це був особливий рік, проте дуже складний. І вона вже готова зустріти новий.

Нагадаємо, що недавно Джамала провела зі своїми родичами і дітьми незабутньою відпочинок в Єгипті. Краса природи і повний релакс, саме це потрібно було співачці в кінці такого непростого для всіх року.

Правда, за визнанням Джамали, на відміну від багатьох, цей рік не був для неї поганим. Навпаки, він став роком безлічі досягнень і перемог, а ще – колаборацій. Але найголовніше – це рік, коли Джамала стала мамою вдруге, вона народила сина Селім-Гірая.

А за кілька днів до публікації відео з різдвяною піснею Джамала захопила мережу яскравими знімками 2020 го року, де та на шостому місяці вагітності.

Для цього поста співачка навіть вибрала знімки, на яких вона носить Селіма під серцем. Вона зізналася, що яскраві фото з косичками відмінно передають її стан, вона на шостому місяці вагітності і так і світиться очікуванням свого особистого дива.

Нагадаємо, Джа прославилася тим, що принесла Україні перемогу у відомому європейському вокальному Турнірі “Євробачення “.

Невелике інтерв’ю з Українською співачкою Джамалою можна подивитися на Ютуб-каналі Світське життя, або ж по телеканалу 1 + 1 першого січня в спеціальних різдвяних випусках.

Популярне

Схожі статті

Навіть стіл борошном не забруднила. Найпростіше і найшвидше печиво: смачне, розсипчасте. Тісто на кефірі

Печиво - це смачний десерт, який прикрашає будь-який стіл і додає затишку в будь-який вечір. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт на кефірі, після якого навіть стіл залишиться чистим.

Готую так вже багато років: замість набридлих котлет – “Царські пальчики”. Ми всі 17 штук одразу з’їли

Звичайні котлети - це дуже проста і смачна страва, але навіть вони часом набридають. На щастя, існує чудова альтернатива, яка сподобається кожному. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.