“З декольте кулі посипалися”: Лорак в чорному обтягуючому платті розкритикували за зухвалий зовнішній вигляд

Зухвала красуня Ані Лорак напередодні нового року вирішила приголомшити всіх своїм витонченим сукнею, з якого декольте так і проситься назовні.

Обтягуючий наряд чорного кольору і шовкової текстури артистка виклала в своєму Інстаграм-профілі, і привітала всіх шанувальників з наступаючим Новим роком.

Фанати відзначили, що це плаття так перетягує дівчину в області бюста, що її “диньки” ось ось випадуть

Але на фото вони щільно сидять в плаття.

Задумлива Ані Лорак акуратно поклала локони собі на плечі, і нібито задивилася крізь камеру. Думати їй зараз однозначно є про що. Співачка отримала Золотий грамофон і Пісню року за кілька своїх робіт в році, що минає 2020 року так що цей рік для неї точно був феєричним і плідним.

Тепер шанувальники чекають новин зі сфери особистого життя, так як там у Ані давно застій.

Виходить, що вона вже майже рік чекає пропозиції руки і серця від коханого Єгора Гліба. Вже і кільцем на публіку світила, і з іншим обіймалася, але поки під вінець вдруге не йде.

Її фанати, як і сама Кароліна куека, щосили вірять, що наступаючий 2021 рік стане для співачки та актриси дійсно доленосним.

Нагадаємо, Ані Лорак 12 років тому виступила на конкурсі «Євробачення». Тоді співачка всім запам’яталася своїм запальним номером з піснею Shady Lady. Підбадьорював дівчину сам Філіп Кіркоров, який пізніше став її кумом і близьким другом сім’ї. Однак Лорак зайняла лише друге місце, але зате прославилася на весь світ.

До слова, завдяки карантину і тривалої самоізоляції співачка в цьому році досить багато часу присвятила дочки Софії.

Схожі статті

Гості намагаються вкрасти рецепт. Роблю домашній сальтисон: усі думають, що це покупний – такого завжди мало

Готувати сальтисон зі свинячої голови у шлунку дуже складно. Ми оберемо простіший варіант – зробимо з рульки, серця та язика. Смак натурального м'ясця нічим не перевершити.

Салат “Коханка капітана” з банального буряка. Рецепт на 5 хвилин, заради якого буряк купую через день

Спробуйте приготувати відмінний салат "Коханка капітана". Складається він із доступних інгредієнтів, а виходить не лише смачним, але й дуже поживним.

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.