Лілія Ребрик в шовковій сукні-ночнушці розчулила фанатів ніжною красою: чоловік в захваті

Витончена актриса і телеведуча Лілія Ребрик для багатьох шанувальників була і залишається символом жіночої краси і ніжності.

Незважаючи на її пишну фігуру, особливо в області декольте, вона є дуже ніжною, гнучкою, харизматичною і привабливою. Сім’я Лілії Ребрик – одна з найбільш зразкових в країні.

Дівчина зустріла свою любов на шоу “Танці з зірками “, де її партнером став відомий хореограф Андрій Дикий

Лілія Ребрик в теплій передноворічної фотосесії вразила схожістю дочок
Лілія Ребрик в теплій передноворічної фотосесії вразила схожістю дочок

Любов склалася з ним настільки міцна, що зараз вони вдвох виховують вже двох дочок – Діану і Поліну.

Крім роботи в прямому ефірі ранкового шоу телеканалу Україна, Лілія Ребрик веде ще й свій Інстаграм-блог, який налічує величезну аудиторію. Там вона ділиться самими ніжними знімками себе і своїх близьких.

Напередодні телеведуча Лілія Ребрик поділилася дуже ніжним і хвилюючим фото в пудровий ночнушке: чоловік захотів обійняти

Вишуканий натуральний макіяж, босі ноги, спокійний погляд і посмішка Джоконди на обличчі – Лілія торкнула фанатів своєї ніжної красою.

“Я вірю в диво і завжди чекаю від життя тільки найкращого “, – написала під постом ведуча, зізнавшись, що ніколи не пише підсумки року, особливо – публічно.

Також Лілія додала, що вона не тільки чекає кращого від життя, але і впевнена, що так і вийде. Ребрик додала, що потрібно мріяти, мріяти і мріяти.

За кілька годин публікація Лілії Ребрик зібрала майже двадцять тисяч лайків. У коментарях фанати залишили масу захоплених компліментів і слів подяки за одкровення артистки.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.