Влад Яма знайшов собі незвичайну подружку, поки дружина десь пропадає: “Губки бантиком”

Відомий український хореограф Влад Яма на самоті час не коротає. Поки дружина десь пропадає, танцюрист успішно заводить нові знайомства.

Не так давно герой нашої сьогоднішньої статті вирішив влаштувати невелику відпустку і разом з сім’єю вирушив на відпочинок в Об’єднані Арабські Емірати. Там зіркове сімейство не тільки відігрілося на сонячних пляжах після вогкої сльоти в Україні, а й влаштувало красиву фотосесію в пустелі серед піщаних барханів.

Влад Яма с женой и сыном
Влад Яма з дружиною Ліліаною і сином Леоном

Її результатами і Ліліана, і Влад вже ділилися в соціальних мережах, а на цей раз хореограф опублікував кумедний знімок в несподіваній компанії.

Так, в Instagram-стрічці Ями з’явилося фото, на якому він позує в Шарджі з одним з головних символів Еміратів — з верблюдом.

“Губки бантиком”, — написав хореограф з натяком на веселий вираз морди тварини.

Шанувальники тут же почали коментувати побачене, без гумору не обійшлося:

  • “А вії які!”;
  • “Ну прям справжня жінка”;
  • “А ви чимось схожі”;
  • “Спочатку розгубився хто де”;
  • “Єдиний випадок, коли качині губи не псують фото”, — пишуть користувачі.

Якщо ви подумали, що Влад прямо зараз перебуває на відпочинку, то це не так — танцюрист публікує архівні фотографії. Судячи з його Insta-stories, він вже вдома в Києві, де займається відновленням травмованої руки і не забуває про тренування.

Скриншот из Instagram Влада Ямы
Скріншот з Instagram Влада Ями

В одному з фінальних ефірів “Танців з зірками 2020” Яма пошкодив палець лівої руки, коли був вечір тріо. Через розрив зв’язки йому довелося зробити операцію, яка пройшла успішно, так що жити і танцювати герой статті буде.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.