Юрій Горбунов похвалився машиною ціною більше ніж за мільйон, яку заправляє синочок

Телеведучий Юрій Горбунов похвалився тим, що його дорослий син уже сам заправляє машину і вставляє заправний пістолет. Папа пожартував - так син розвивається.

Відповідне фото він виклав у своєму Інстаграм-акаунті.

“На заправці нам цікаво все. Ось ти яка – їжа двигуна! “, – підписав відомий телеведучий своє фото з сином.

Ось що написали в коментарях:

  • Маленький оператор АЗС # ПОМІЧНИК ТАТА …
  • Він навіть зі спини на вас схожий))
  • Повилазили нібито “таланти “
  • Витрата у вас непоганий
  • Та ж історія. Папа без сина не може заправитися !!!! контроль завжди

У коментарях фанати також помітили, що тепер знають яка машина у сім’ї Горбунова і Осадчої. Це Ленд Ровер 2018 року, за більш ніж мільйон гривень.

Юрій Горбунов з сином Іваном
Юрій Горбунов з сином Іваном

Відзначимо, що  телеведучі Катя Осадча та Юрій Горбунов в щасливому шлюбі виховують трирічного сина Ваню. Вони довго приховували хлопчика від очей цікавою публіки, але з часом стали публікувати сімейні фото в соцмережах, на радість передплатникам.

Зараз публіка в очікуванні другої дитини у пари Юрія і Катерини. Для Каті це буде вже третя дитина, так як від першого шлюбу у неї вже є дорослий син Ілля.

Катя Осадча, Юрій Горбунов та перший сніг
Катя Осадча, Юрій Горбунов та перший сніг

Однак з поповненням пара поки не поспішає – кажуть, що минає видався дуже складним, багато чого змінилося, тому зараз до таких “подвигів ” поки не готові.

Але на Новий рік можна буде побачити інші “плоди ” роботи Катерини Осадчої – спеціальні випуски програми “Світське життя “, де журналістка поставила цікаві питання зірок.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?