Катерина Осадча показала справжнє обличчя без макіяжу: так навіть краще, ніж з гримом

Телеведуча проекту "Світське життя " на телеканалі 1 + 1 засвітила як виглядає вдома після душа - її обличчя без макіяжу викликало бурю обговорень в мережі.

Зірка телеканалу 1 + 1 опублікувала Селфі, очевидно зроблене після банних процедур ввечері напередодні нового року. На фото вона позувала на тлі своєї домашньої ялинки в халаті і з рушником на голові.

“Крім великих цілей на рік, я ставила собі невелику бьюті- мета – максимально здорові і гарне волосся. Протягом 2020 тестувала різні засоби @ tresemme.ukraine і кожен продукт допомагав по призначенню: блиск, зволоження, зміцнення. Закінчую річний Челенж шампунем і кондиціонером з кокосовим маслом і алое – для харчування і відновлення. Результатом задоволена. в 2021 почну нове коло по догляду. А ваші цілі втілилися в 2020? “, – висловилася зоряна дружина Юрія Горбунова.

Катерина Осадча прорекламувала улюблений шампунь і косметику для догляду за волоссям
Катерина Осадча прорекламувала улюблений шампунь і косметику для догляду за волоссям
Катерина Осадча прорекламувала улюблений шампунь і косметику для догляду за волоссям
Катерина Осадча прорекламувала улюблений шампунь і косметику для догляду за волоссям

Катерина Осадча досить довго співпрацює з цим брендом уходовой косметики для волосся і навіть знімалася в їх рекламі

Рекламу показували перед рейтинговими програмами на телеканалі 1 + 1.

Нагадаємо, в цей же день зірка телеканалу 1 + 1 похвалилася новим придбанням – шикарна чорна машина Ягуар, на якій телеведуча тепер буде кататися вже в Новому році. Шанувальники відзначили, що вона дійсно заробила такі гроші своєю наполегливою працею, тому ніяк не засуджують такі дорогі покупки зірки.

А ось її чоловік Юрій Горбунов їздить на машині трохи скромніше – Ленд Ровер.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.