До зустрічі готова: Леся Никитюк вже придумала новорічний макіяж і вивчила пісеньку для Діда Мороза

Весела ведуча Леся Никитюк вирішила ще до початку зустрічі Нового року порадувати своїх шанувальників.

Як і всі люди, зірки посилено готуються до улюблених новорічних свят. Ялинки вже вбрані і фото в соцмережі запощу, все необхідне для святкового столу закуплено, наряди підібрані.

Леся Никитюк зі своїм любимчиком Рафіком теж ялинку прикрасила. Плаття поки не показала – сюрприз буде.

Леся Никитюк з Рафіком біля ялинки
Леся Никитюк з Рафіком біля ялинки

У своїх Сторіс в Інстаграмі 34-річна красуня показала два коротеньких відео. В одному вона в перуці розучує оперну арію – для Діда Мороза треба ж заспівати. Пісеньку про ялинку – це банально, треба ж дідка чимось здивувати, щоб подарунок особливий подарував.

Леся Никитюк розучує новорічну арію
Леся Никитюк розучує новорічну арію

А потім ведуча вирішила порадитися, який макіяж їй зробити на святковий вечір. І показала приклад, який їй здається найбільш вдалим.

Леся Никитюк з новорічним макіяжем
Леся Никитюк з “новорічним” макіяжем

Дідуся Мороза стало трохи шкода. Але це, звичайно, жарти. Леся буде як завжди, красива і довгонога.

Леся Никитюк у своїй ялинки
Леся Никитюк у своїй ялинки

У Лесі зараз в житті є одне питання, яке не дає спокою її шанувальникам – чи буде вона такою героїнею так сподобався глядачам шоу “Холостячка “. Леся зробила офіційну заяву, що ще не визначилася.

Крім неї на участь в проекті “сватають” і інших незамужніх зірок – Тіну Кароль, Славу Камінську, Аліну Гросу, Наталю Могилевську, Дарину Петрожіцьку.

А Леся поки не горить бажанням вийти заміж. Вона живе зі своїм коханим персиком Рафаелем і цілком задоволена. У професійній сфері у неї все відмінно, її авторське тревел-шоу Le Маршрутка користується популярністю у глядачів, а всі передачі, де бере участь Леся з її запальним гумором, виходять яскравими та незабутніми.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.