Під пальмами і з мавпочками: Олександра Кучеренко та Дмитро Комаров вирішили зустріти Новий рік не в Україні

Супермодель і телеведуча Олександра Кучеренко разом зі своїм чоловіком, мандрівником Дмитром Комаровим вирушили відпочивати.

Новорічні свята вони вирішили зустріти далеко від рідної країни і морозів, під теплим сонцем на березі океану. Правда, куди саме вони вирушили – вирішили утримати в таємниці.

Сонячне і тепле фото в новорічній шапці і з ялинкою Кучеренко опублікувала у себе в Інстаграм

“З наступаючим Новим роком, друзі! Нехай він принесе нам більше світлих подій, добра, радості, здоров’я і любові! “, – написала журналістка і дружина Дмитра Комарова.

На знімку вона одягнена в біло-блакитному пляжному сарафані, а Комаров в білій сорочці і білих шортах. На голову мандрівник надів шапку Діда Мороза, а особа від сонця закривають сонцезахисні чорні окуляри.

А ось у Кучеренко на голові корона Снігуроньки, і вона грайливо тримає в руках пасмо волосся.

Комаров виклав у себе на сторінці таке ж фото з підсумками року:

“Спасибі, 2020 й, ти мене багато чому навчив, багато змусив переосмислити, переформатувати, перезавантажити. Ти був непростий для всіх людей планети. Більшості з нас поставив на шляху найскладніші випробування, а просто випробування – всім без винятку “, – написав мандрівник.

Відзначимо, що Олександра та Дмитро разом вже більше року. Вони таємно одружилися і вирушили в медовий місяць, купивши навіть квитки на літак в окремих місцях, щоб ніхто їх навіть не запідозрив.

Так все таємно і вийшло. А по приїзду вони розповіли публіці про свій зв’язок і дали більше інтерв’ю для Катерини Осадчої і її програми “Світське життя “.

Про поповнення пара поки не замислюється, але не виключають, що це станеться в найближчому майбутньому. Крім цього, Кучеренко вже не раз бачили з трохи округлим животом в обтягуючому вбранні. Вона поки своє цікаве положення ніяк не коментувала.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.