Хто зі знаменитостей народився в рік Бика і якими вони були в дитинстві: Пугачова, Данилко, Бузова і інші

Рік Білого металевого Бика настав 2021. Цикл, як відомо, змінюється кожні 12 років. Для кого з зірок буде покросітельствовать це тварина?

Характеристика року Бика така: то згусток сили і енергії, преставники цього знака завжди будуть тягти на собі весь тягар турбот і повсякденної роботи, який навряд чи витримає будь-який інший знак Зодіаку. З усіх труднощів вони виходять переможцями, дуже цілеспрямовані, практичні, серйозні і зібрані люди. У житті відрізняються добродушною і порядністю, завжди приходять на допомогу і заспуаются за слабких.

Знаменитостей, народжених в рік Бика, багато.

Примадонна російської естради Алла Пугачова народилася в 1949 році, як і всі представники цього знака, вона прямолінійна, але успутчівая, цінує домашнє вогнище і сім’ю.

Алла Пугачова в шкільні роки
Алла Пугачова в шкільні роки

Телеведуча і співачка Ольга Бузова народилася в 1986 році. Вона відповідає опису покровителя – любить багато і целеумтремленно працювати.

Ольга Бузова в дитинстві
Ольга Бузова в дитинстві

Наташа Корольова з’явилася на світ в 1973 році. Вона спокійна і добродушна. Це підтверджує той, факт, що вона пробачила зраду своєму чоловікові.

Наташа Корольова з дитинства мріяла бути співачкою
Наташа Корольова з дитинства мріяла бути співачкою

Андрій Данилко, якого ми знаємо, як Вєрку Сердючку, також народився в 1973 році. Він спокійний, позитивний і добродушна людина.

Маленький андрей Данилко був серйозним хлопчиком
Маленький андрей Данилко був серйозним хлопчиком

Модель і бізнес-вумен Кайлі Дженнер народилася в 1997 році, вона цілеспрямована, добродушна, багато працює, допомагає іншим.

Кайлі Дженер в дестве і зараз
Кайлі Дженер в дестве і зараз

Популярне

Схожі статті

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?

Розлучений Сергій Танчинець більше не приховує нову кохану: разом з Юлею гуляють попід ручку вулицями Одеси

Розлучившись через 15 років шлюбу, Сергій Танчинець деякий час не підтверджував чутки про роман із колегою Юліаною Корецькою. Та під час прогулянки Одесою парочка поводилася без обмежень.

Не поступається Мер’єм Узерлі: як виглядає старша сестра-співачка Хюррем Султан з “Величного століття”

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі стала популярною на весь світ. Про неї знають усі, на відміну від старшої сестри. Втім, родичка зіркової актриси така ж сама талановита.